Polis sendikası Emniyet-Sen Genel Merkezi'nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, " Son yayımlanan 690 sayılı KHK ile, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatına 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçiliği kadrosu ihdas edildi.İhdas edilen kadro sayısı çok yetersiz..Acilen 50 bin Emniyet bekçisi alımı yapılsın..! " denildi


Emniyet-Sen Genel Merkezi'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı :


   İHDAS EDİLEN  7 BİN BEKÇİ KADROSU ÇOK YETERSİZ.. 

BÜYÜYEN SORUNU ÇÖZMEKTEN ÇOK UZAK BİR SAYI..

ACİLEN 50 BİN BEKÇİ ALIMI YAPILSIN.. 

POLİS İNSANCA ÇALIŞSIN. ÇALIŞSIN Kİ ; HALKA GERÇEK BİR HİZMET SUNABİLSİN. 

Şu an teşkilatımızda 50 bine yakın polis memuru, il-ilçe emniyet müdürlüklerinde, polis merkezlerinde, adliye binalarında, valilik ve kaykakamlık binalarında, bunların konutlarında, siyasi parti ve yabancı ülke temsilciliklerinde, polis lojmanlarında vs. nokta görevi yapmaktadır.

Bilindiği üzere son yayımlanan 690 sayılı KHK ile, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçiliği kadrosu ihdas edildi.

Bu sayı, büyüyen sorunu çözecek sayıdan çok çok aşağıdadır. 

Yukarıda saydığımız nokta görevleri için, acilen 50 bin bekçi alımı yapılsın ve bu nokta görevleri resmi adıyla Çarşı ve Mahalle bekçilerine devredilsin.

50 bine yakın polis memuru da, asli işlerinde görevlendirilsin... 

Görevlerdirilsin ki ; FETÖ'DEN dolayı açığa alınan ya da meslekten çıkarılan onbinlerce polis memurunun oluşturduğu boşluk nedeniyle artan iş yükü paylaşılsın ve POLİS İNSANCA ŞARTLARDA ÇALIŞMAYA BAŞLASIN.

BAŞLASIN Kİ ; HALKIMIZA GERÇEK BİR HİZMET ÜRETEBİLSİN..."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN