Polis sendikası Emniyet-Sen Genel Merkezi, CHP Milletvekili Gürsel Erol'un kendisini teşekkür etmek için telefonla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a polislerin özlük haklarının iyileştirilmesini konusunda var olan sıkıntılarını anlattığını, bu duyarlı ve sorumlu davranışı nedeniyle,sayın vekile teşekkür ettiklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu..
  
Emniyet-Sen Genel Merkezi'nin sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZ SİZLERDEN ÇOK SAYIDA PAYLAŞIM BEKLİYORUZ.

EMNİYET-SEN YÖNETİMİ OLARAK ÇOK KISITLI İMKANLAR İÇERİSİNDE HARCADIĞIMIZ YOĞUN EMEKLER, KARŞILIĞINI BULUYOR VE İNŞALLAH DAHA DA BULACAK.

CHP MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL, KENDİSİNİ TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN ARAYAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A POLİSLERİN ÖZLÜK HAKLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ KONUSUNDA DA VAR OLAN SIKINTILARI ANLATTIĞINI AÇIKLADI. BU DUYARLI VE SORUMLU DAVRANIŞI NEDENİYLE SAYIN VEKİLE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogan-chpli-veki…

https://www.facebook.com/GurselErolCHP/?fref=ts

https://www.facebook.com/GurselErol62/?fref=ts

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün TBMM’de Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u telefonla arayarak konuşmasından dolayı teşekkür ettiği belirtildi.

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, dün TBMM’de, Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili bir konuşma yaptığını, konuşmasında Türkiye’nin terörden çektiği sıkıntıları ve güvenlik güçlerinin içinde bulunduğu sıkıntıları anlattığını belirtti. Erol, bu konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini telefonla arayıp teşekkür ettiğini söyledi.

Erol, "Konuşmamdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni cep telefonumdan arayarak teşekkür etti Sayın Cumhurbaşkanımız bana, ’Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çok önemli bir konuşmaydı, önemli ve yerinde bir konuşmaydı’ dedi.

Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefon ile arayarak bilgi verdim. Sayın Genel Başkanımız da konuşmanın çok yerinde ve doğru bir konuşma olduğunu belirterek beni kutladı.

CHP’li Erol, konuşmasında polislerin özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda da var olan sıkıntıları anlattığını hatırlattı.

Bu arada, CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre bugün yapılan CHP MYK toplantısında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u aramasının da gündeme geldiği, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun MYK üyelerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tunceli Milletvekili Gürsel Erol’u arayarak konuşmasından dolayı teşekkür ettiğini aktardığı öğrenildi."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN