" www.Ulusalses.com " haber portalında yayımlanan " Emekliye ayrılan polislere MÜDÜR tepkisi .. " başıklı haber altına yorum yazan emekli 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Sadrettin Keskin, " Emniyette VEFASIZLIK polis müdürlerine de var.. !" diyerek, emekli olurken, polislere yapılan vefasızlığa, ilgisizliğe ve duyarsızlığa TEPKİ gösterdi..

İşte Emniyet teşkilatında emekliye ayrılan polislere reva görülen vefasızlığa tepki göstererek, haber altına yorum yazan emekli Polis Müdürü Sadrettin Keskin'in yorumunda şu ifadeler yer aldı :,

"Bu vefasızlık sade size değil değerli meslektaşlarım.

Ben de 2002 yılında APK daire başkanlığından 1.nci sınıf Emn.Md.lüğünü alarak emekli oldum.

Ne daire başkanı nede diğer yetkililerden birisi ilgilenmedi.

Sadece emekli işlemlerini yapan Polis memuru kardeşimiz " Hayırlı olsun " dedi.

Benimle birlikte emekli olanlara polis evinde veda yemeği verileceği söylendi daha sonra yemeğin ertelendiğini bilahere tarih verileceğini beyan ettiler hala tarih bekliyoruz.

Bundan sonra o yemeği kendileri yesinler... "


"www.ulusalses.com " haber olarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un Emniyet teşkilatında emekli olan polislere reva görülen bu vefasızlığa el koymasını, 81 il Emniyet Müdürlüklerine birer genelge göndererek, yaşanan bu mağduriyeti önlemesini diliyoruz..


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN