Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, “Emniyet Kemeri” temalı internet sayfası üzerinden ödüllü online yarışma düzenlendi.

09 Mayıs 2018 günü başlayan eserlerin siteye yükleme süreci devam ediyor.. Eserlerin siteye son yükleme tarihi ise 18 OCAK 2019 olarak belirlendi.




Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, trafik güvenliği konusunda çocuklarımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, onlara trafikte doğru davranışların kazandırılması amacıyla “Bu Kemer Sana Çok Yakışır” adı altında Görsel Tasarım, Afiş Tasarımı ve Slogan kategorilerinde araç içerisinde emniyet kemeri kullanımını teşvik etmek amacıyla “Emniyet Kemeri” temalı internet sayfası üzerinden online yarışma düzenlendi. 

Yarışmaya online başvuru ve katılım “https://www.bukemersanacokyakisir.com/” adresinden yapılacak.

**Görsel tasarım kategorisinde internet sitesi üzerinde en çok beğeni alan ilk 3 yarışmacıdan 1.ye Otomobil, 2.ye Bilgisayar, 3.ye Tablet,

**Afiş Tasarımı ve Slogan Kategorisi içinde internet sitesi üzerinden en çok beğeni alan ilk 3 yarışmacıdan 1.ler Paris Euro Disney Resort Seyahati, 2.ler Bilgisayar, 3.ler ise Tablet ile ödüllendirilecek

Beğeni sırasına göre ilk 10 yarışmacıya Mansiyon ödülü ve Katılım Sertifikası verilecek.

YARIŞMA TAKVİMİ şöyle sıralandı :

Eserlerin Siteye Yükleme Başlangıcı : 09 Mayıs 2018

Eserlerin Siteye Son Yükleme Tarihi : 18 OCAK 2019

Eserlerin Online Oylama Bitiş Tarihi : 04 ŞUBAT 2019

Sonuçların Duyurulması : 18 ŞUBAT 2019

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN