İstanbul Beşiltaş'ta bağımlı bir şahıs polis memuruna kırık şişe camıyla saldırıp boynundan yaraladı. Yaralı polisin tedavisinin yapıldığı, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileri Vakfı (EMŞAV), bu saldırıyı mesaj yayımlayarak kınadı..






"EMŞAV Ege Bölge " sayfasından yapılan KINAMA MESAJI'nda şu ifadeler yer aldı : 

" İstanbul ili Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Ahmet Faruk Ağır (25) önceki akşam doğum günü olan kız arkadaşı ile Beşiktaş’ta buluştu. Kutlamanın ardından saat 02.30 sıralarında Beşiktaş Caddesi üzerinde kız arkadaşıyla yürümeye başladı.

Ekmek arası köfte alan ikilinin önleri bir kişi tarafından kesildi. Polis Memuru Ahmet Faruk AĞIR ’ın elindeki ekmeği alan bağımlı şahıs kendisinden para da istedi. Polis Memuru Ahmet Faruk AĞIR ’ın tepki göstermesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

Oradan ayrılan bu şahıs, bir süre sonra 2 kişiyi daha yanına alarak geldi ve Polis Memuru Ahmet Faruk AĞIR’a ani bir hareketle saldırıp kırık şişe camıyla boynundan yaraladı.

Olay yerinden kaçan saldırganların tiner kullanan madde bağımlıları olduğu belirlendi. V.U. (18) ile yanındaki A.S. (16) ve S.D. (19) yapılan çalışmalar sonucu hemen bulunup gözaltına alındı.

Polis Memuru Ahmet Faruk Ağır kardeşimizin tedavisi yapıldı sağlık durumu çok şükür iyi....

Bu saldırıyı gerçekleştiren şahısları kınıyor, Kardeşimize acil şifalar diliyoruz.."  


ULUSALSES.COM-** ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN