İstanbul'da yaşayan polis emeklisi Halis Kahraman, kendisinin ve aile fertlerininin ramazan ayı fitre bedellerini Adana Emniyet Müdürlüğünde görevli polis meslektaşı Caner KAYA'nın evladı Emir İlhan KAYA'nın genetik kas hastalığı tedavisinde kullanılmak üzere, meslektaşının banka hesap numarasına EFT yaparak iletti.


Polis emeklisi Halis Kahraman'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda
şu ifadeler yer aldı :


" Adana Emniyet Müdürlüğünde görevli polis meslektaşımız Caner KAYA'nın evladı Emir İlhan KAYA'da genetik kas hastalığı varmış ve yurt dışında ameliyat olması için Adana Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yardım kampanyası başlatıldığını öğrendim.

Adana İl Emniyet Müdürlüğüne ait (0505) 318 01 00) santral numarasını mesai saatleri içerisinde arayarak, Sosyal Hizmetler Şubesinden Yardım kampanyası hakkında daha detaylı bilgi alabilirler. 

MESLEKTAŞIMIZIN ÇOCUĞUNA ALLAH ŞİFA VERSİN..

LÜTFEN HERKES PAYLAŞSIN VE YARDIM ETSİN..

YARDIM EDİN, HAYAT VERİN.. !!!

Caner KAYA (0505) 825 71 44

VAKIFBANK --    IBAN NO : TR 76 0001 5001 5800 7306 0921 18

Meslektaşımız Caner Kaya'nın iki evladı da rahatsızmış. Ve ameliyat olabilmesi için büyük bir miktar paraya ihtiyaçları varmış.

Şu ramazan günü hasta bir evladımızın iyileşmesi için biz de meslektaşları olarak elimizden gelen desteğimizi esirgemeyelim.

5-10 lira olsun gönderelim ki bir çocuğun yüzü gülsün..

Din görevlilerimiz, bu durumda olan kişiye memur da olsa Fitre verilebileceğini ifade ettiler..

Fitre yatıracak yeriniz de yoksa  kendinizin ve aile fertlerinizin fitre bedellerini meslektaşımızın çocuğunun tedavisinde kullanılmak üzere banka hesabına yatırmanızı tavsiye ediyorum...

Allah hepinizden razı olsun.. 

Hayırlı ramazanlar.." 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER **