FOX TV'den bugün 22 Şubat sabahı yine polislerin başta 3600 ek gösterge mağduriyeti olmak üzre, özlük ve sosyal haklarında iyileştirme istekleri devlet büyükleri ile kamuoyuna bir kez daha duyuruldu..



FOX TV'de haftaiçi hergün sabah kuşağında canlı olarak yayımlanan " Çalar saat " programında yine bu sabah, sunucu İsmail Küçükaya, polislerin kendisine defalarca ilettiği başta 3600 ek gösterge  mağduriyeti olmak üzere, polislerin özlük ve sosyal haklarında iyileştirme taleplerinin devlet büyükleri tarafından çözüme kavuşturulmasını beklediklerini dile getirdi.

Türkiye genelinde  halkın huzur ve güvenliği sağlamak için İçişleri Bakanlığı bünyesinde Jandarma ile polis omuza birlikte görev yapmalarına rağmen 1995 yılından beri Jandarma Astsubaylara 3600, polislere ise 2016 Mart ayından beri 3000 ek gösterge üzerinden maaş ödeniyor..

Polislere 3600 ek gösterge üzerinden maaş ödenmediğinden dolayı, jandarma personeline kıyasla 2018 maaş katsayısına göre, kıdem ve maaş derecelerine göre, polislere her ay 550 lira  ile 625 lira arasında bir tutar da EKSİK MAAŞ veriliyor..


Polisler, Jandarma personelini emsal gösterek kendilerine de " Eşit işe, eşit maaş " ilkesi uyarınca, 3600 ek gösterge üzerinden maaş ödenmesini talep ediyorlar..



Sosyal medya kullanıcılarının sosyal medyada yer alan "POLİSİN EK GÖSTERGE PLATFORMU " isimli grup sayfasından yaptığı paylaşımlar da şu ifadeler yer aldı :


Cenk Öztürk : POLİSİN MEDYA'DA FOX TV' DEN BAŞKA DOSTU YOK...

HAKKIMIZI SÜREKLİ DİLE GETİREN ISMAİL BEY'E ÇOK TEŞEKKÜRLER.. 

Halis Kahraman : Polisin 3600 ek gösterge mağduriyetini sağır sultan bile duydu..Sadece AKP hükümeti duymuyor..Polislerin sorunlarına kulak tıkayanları, görmezden gelenleri polis seçmen de sandık da görmeyecektir.Benden duyurması..

Ahmet Alkurt  :
Zaten bu ülkede bir kaç tane adam gibi adam kaldı ? Onlardan birisi de İsmail Küçükkaya diğerleri madam olmuş..

Ali Yıldız  : Fox Tv ve İsmail KÜÇÜKKAYA 'ya teşekkür ediyorum. Diğer ulusal kanalların da Polisin bu haklı 3600 ek gösterge davasını gündeme getirmesini bekliyoruz.

Halis Kahraman :
Yandaş TV kanalları, polislerin özlük haklarını haber yapamazlar..Haber yaparlar ise, reklam gelirleri kesilir..Ben, hafta içi her sabah erken uyanıyor, Çalar Saat programını izliyorum..İsmail Küçükkaya'ya da teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum..İyiki bağımsız ve özgür  bir FOX Tv var..  

Giray Yıldız :
Fox tv yalakalik yapmaz,yandaşlık yapmaz..O kadar vatan hayini gördükki bu ülkede.. Küçükkaya yok onların içinde.. Korkusuz habercilere helal olsun..


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-MURAT AYDIN