Merkezi İstanbul'da bulunan Fahri Trafik Müfettişleri Derneği (FTM) Başkanı Av.Sami Güleçyüz, dernek yönetim kurulu adına yeni yıl kutlama mesajı paylaştı.

Kendilerini " Trafiğin gizli gözleri " olarak nitelendiren ve trafikte polisin bulunmadığı noktalarda trafik denetimi yaparak, kural ihlali yapan araç sürüclerin araç plakalarına ceza yazan  fahri trafik müfettişlerinin üyesi olduğu derneğin Başkanı Av.Sami Güleçyüz'ün yeni yıl kutlama  mesajında şu ifadeler yer aldı : 

“Sevinç ve üzüntüleriyle 2019 yılını geride bırakıp, umutlarımızın olduğu yeni bir yılı karşılıyoruz.Trafik kazalarında ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların yaşanmaması için fahri müfettişler olarak, gerekli denetimler yaparak, trafikte kural ihlali yapan sürücüler ile kararlılıkla mücadele ettik.

 Acılarımızı umutlarımıza harman edip gelecek günlerin bize getireceği neşeye, sevince sağlığa, adalete, huzura, barışa ve kardeşliğe gönüllerimizi açtık. Büyük bir inanç, özgüven ve mücadele ruhuyla yeni yılda da trafik güvenliği ile sorunlarımızla baş etmek için kararlı durmaya da devam edeceğiz.

2019 yılında yaşanılan trafik kazalarının yeni yılda yaşamamak için gerekli tedbirlerin ilgili makamlardan alınmasını sağlamak için büyük bir inanç, özgüven ve mücadele ruhuyla durmaya devam edeceğiz.

Trafik kazası haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların yaşanmadığı, köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin makul seviyelere çekildiği, alınacak yeni trafik önlemleri, trafik güvenliği projeleri ile yarınlarımıza umutla baktığımız ve insanlarımızın yüzünün güldüğü bir yıl diliyoruz. 

Karayolları üzerinde trafik yoğunluğunun sorunsuz olarak yönetilmesi ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması, trafik tedbirleri kapsamında sürücü ve yolcularda trafik kurallarının önemi konusunda farkındalık yaratarak ” Ortak Trafik Güvenliği Bilinci” oluşturulması temennilerimizle birlikte; yeni yılda birlik, beraberlik, dayanışma içinde tüm vatandaşlarımıza ve sürücülerimize sağlık, mutluluk ve esenlik dolu trafikte kazasız günleri paylaşmayı diliyoruz."

ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN