Fahri Trafik Müfettişleri Derneği (FTM) Basın Sözcüsü Halis Kahraman, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.



Basın Sözcüsü Kahraman, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıldönümünde Atatürk’ü bir kez daha saygı, özlem ve minnetle andıklarını bildirdi..

Halis Kahraman, “Atatürk, büyük bir dehadır. Bir Deha’yı anmak, O’nu anlamakla başlar. Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, O’nu minnetle anıyoruz..Eşsiz devlet adamı kimliğiyle Atatürk, gerçekleştirdikleri devrimleriyle Türk Milleti’nin çağdaşlaşmasına, dehasıyla da tarihin akışına yön veren büyük bir devrimcidir.." dedi  




Merkezi İstanbul'da bulunan sivil toplum kuruluşu (STK) olarak, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla  trafik denetimine katılan  fahri trafik müfettişerini temsilen Basın Sözcüsü Halis Kahraman'ın  dernek yönetim kurulu adına yayımladığı mesaj da şu ifadeler yer aldı : 

“Gönlümüzde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği en büyük liderdir.

Ülkemizin bugünlere ulaşabilmesi için Milletçe ödediğimiz büyük bedelleri unutmadan ve gelecek nesillerimize asla unutturmadan, Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz..

O’nun kurtardığı yurdumuzun, askerleriyiz. Kurduğu Cumhuriyetin neferleriyiz. İlkelerinin takipçisi, devrimlerinin savunucusuyuz. Hiç kuşku duymuyoruz ki, Atamızın emanet ettiği yurdumuza, Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde sonsuza dek sahip çıkacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.

Atatürk'ü sonsuzluğa uğurladığımız 10 Kasım’ın yıldönümünde, Milletçe, O’nun değerini daha çok anlıyor, O’nu daha çok özlüyoruz.

Bu duygularla; Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Dahi Komutan, Eşsiz Devlet Adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, büyük bir özlemle ve saygıyla anıyoruz.” 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : MURAT AYDIN