Sosyal medyada yer alan " Polisin Sesi Ve Haklarını Koruma Platformu " isimli grup sayfasından paylaşımda bulunan Polis emeklisi Mustafa Özakkurt," Ben ; Vatanı için gözünü budaktan esirgemeyen polisini, baştacı yapacak onu koruyup kollayacak ve tüm özlük haklarını verecek, hikayeden değil gönülden "Kahraman Polisim" diyecek lider arıyorum.." dedi  

Polis emeklisi  Mustafa Özakkurt, sosyal medya paylaşımında aynen şu ifadeler yer aldı : 

"‎Mustafa Özakkurt‎ - Polisin Sesi Ve Haklarını Koruma Platformu
3 saat · İstanbul ·


Çalışan veya emekli polis arkadaşlarımız 3600 ek gösterge ve özlük haklarını 15 senedir iktidarda olmasına rağmen vermeyen hükümete 2019 seçimlerinde oy yok diyor, haklıdırlar, ancak benim oyum satılık değil, SADAKA istemiyorum, hakkımı istiyorum.

Ben ; Vatanı için gözünü budaktan esirgemeyen polisini, baştacı yapacak onu koruyup kollayacak ve tüm özlük haklarını verecek, hikayeden değil gönülden "Kahraman Polisim" diyecek lider arıyorum.."  



PAYLAŞIM altına yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı :  

Osman Korgun : Üniversite mezunu emekli polisin maaşı yeter,önemli olan orta öğrenim mezunu emeklilere bizim seviyemize çekip iyileştirme yapsın.Bizi askerle bir tutmaları haksızlık olur.

Halis Kahraman : Osman kardeşim, kim benim hak ve hukukumu GASP ediyorsa,hakkımı HELAL emiyorum..Her ay benim cebimden 575 lira alıyor..Az para değil..SADAKA İSTEMİYORUM..HAKKIMI İSTİYORUM..Anayasa Mahkemesi'nin GEREKÇELİ KARARI resmi gazete'de bir yayınlansın, görelim..Eğer, olumsuz karar çıkarsa, bu haksızlık ve hukuksuzluk AİHM'e TAŞINACAK..Oradan polisler lehine OLUMLU karar çıkacağına yürekten inanıyorum..HAYDİ HAYIRLISI..

Osman Korgun : Hükumet Jandarmayı bize bağlamakla bu hak varmış gibi hayal kurduk.Hükumete tavsiyem biran önce Jandarmayı bizden ayırmak.

Halis Kahraman : AKP hükümeti 2016 yılında TORBA YASA ile jandarma teşkilatını İçişleri Bakanlığına bağladı..Özlük hakları da İçişleri Bakanlığı tarafından ödeniyor.. Aynı bakanlık bünyesinde jandarma ile polis omuz omuza görev yapıyor..Maaşa gelince, Jandarma her ay  polis memurundan 575 lira daha fazla MAAŞ alıyor.. Devlet, aynı işi yapan memurlar arasında AYIRIM yapar mı? Eğer demokrasi ve hukuk varsa, AYIRIM YAPMAZ..Eğer yoksa, polisler de seçim sandığında gereğini yapacaklardır.

Osman Korgun :  AK Partinin polis oyuna ihtiyacı yok..

Halis Kahraman : O AK PARTİNİN TERCİHİ..ANCAK, AİHM POLİSLER LEHİNE KARAR VERİRSE, O PARAYI DA O ZAMAN AKP KASASINDAN ÖDESİN..HAZİNE KASASINDAN ÖDEMESİN..ÇÜNKÜ HAZİNE PARASINDA TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR..BU GÖZARDI EDİLMESİN..

Osman Korgun : Ak partinin fabrikası'mı var o da hazineden yardım alıyor.