ALTIN Kentler Platformu, uluslararası pek çok sektörden önemli konuşmacıların katılacağı "Güvenli Şehirler Zirvesi"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

28-29 Ekim de İstanbul’da Altın Kentler Platformu’nun organizasyonu ile, dünyanın pek çok kentinden uluslararası konuşmacının da davetli olarak katılacağı "Güvenli Şehirler Zirvesi”nde konular pek çok başlıkta tüm boyutları ile ele alınarak konuşulacak.

Ekim ayında düzenlenecek zirveyle ilgili açıklama yapan organizasyon başkanı Cenap Tuncer, "Altın Kentler Platformu’nun düzenlediği topluma farkındalık sağlayan etkinlikler kapsamında son yıllarda dünyada gündemi meşgul eden en önemli başlık olan güvenlik konusunu bu kez İstanbul’da konunun uzmanları ve pek çok sektörden uluslararası konuşmacının da davet edildiği büyük zirve de tüm yönleriyle alarak konuşacağız" dedi.

Zirvede; sağlık, eğitim, trafik, bilişim, turizm, yatırım, şehir ve sosyal medya güvenliği gibi daha pek çok konu ve başlık konuşmacılar tarafından ele alınarak tartışılacak.

Uluslararası pek çok önemli aktörlerin katılacağı zirvede, kamu yöneticileri, güvenlik şirketleri, bankalar, teknoloji devleri, yazılım şirketleri, finans kuruluşları, bu alanda üretim ve hizmet üreten şirketler, yerel yönetimler, STK’lar, başta olmak üzere daha pek çok ismin katılması bekleniyor.


www.ulusalses.com