"Ulusalses.com" isimli internet gazetemizde, 22.08.2016 tarihinde  “Polis emeklisinden Başbakan Yıldırım’a Mektup..!” başlıklı bir haber yayınlamıştık.

İlgili tarafların talebi doğrultusunda bu haber 29.08.2016 tarihinde haber yayımdan kaldırılmıştır.

Bu habere ilişkin ilgili taraflar tarafından gazetemiz de yayımlanması talebiyle, gazetemize bir özür yazısı iletilmiştir..  

Tarafsız, bağımsız, özgür gazete kimliğimiz, sorumlu gazetecilik anlayışımız ve uymayı taahhüt etiğimiz basın ahlak ilkeleri uyarınca, internet gazetemiz de yayımlanması talep edilen özür yazısını okurlarımızı doğru bilgilendirmek amacıyla paylaşıyoruz..11.06.2019 

Murat AYDIN
Ulusalses.com
İmtiyaz sahibi ve
Genel Yayın Müdürü 


Gazetemize ilgili taraflar tarafından iletilen ve yayımlanması talep edilen  özür yazısında şu ifadeler yer aldı : 

"  ÖZÜR YAZIMIZ

22.08.2016 tarihinde “Ulusalses.com” isimli internet sitesinde “Polis emeklisinden Başbakan Yıldırım’a Mektup..!” başlıklı bir haber yayınlamıştık.

Posta kutusuna ihbar olarak gelen mail de, yaklaşan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Kurul ve Genel Başkanlık yarışına katılanlarla ilgili BİMER’e gönderildiği belirtilen bir mektup ve çeşitli iddialar yer alıyordu.

İddiaların, BİMER üzerinden yapılmış olması ve bu kurumla ilgili olması nedeniyle dikkate alınmış olup, “Ulusalses.com “ isimli internet sitesinde haber yapılmıştır.

Emniyet teşkilatımızın tüm kademelerinde milletin canının ve malının güvenliği için gece-gündüz demeden çalışan kahraman polislerimizin üstlendiği görev, oldukça kutsaldır.

Emniyet Teşkilatımız bünyesinde, ülkemizin her noktasında büyük bir sorumluluk ve fedakarlık içinde görevlerini ifa etmiş olan, Sayın Altan YENİCE, Sayın Selçuk ÇELİK, Sayın Seyfi EROĞLU, Sayın Hacı Mehmet BEKTUR, Sayın Halil Baki YILMAZ, Sayın Şermin VARHAN, Sayın Hüseyin AKTURAN, Sayın Süreyya ÇELİKTEN, Sayın Füsun ÇELİKTEN, Sayın Mustafa ASLIYÜCE, Sayın Bülent Baki BOĞA isimli değerli emniyet mensuplarımızı istemeden üzdüğümüz ve tamamen iddiadan öteye gitmeyen, BİMER yazısı ve yayımlamış olduğumuz haber için ÖZÜR dileriz.

Emekli Emniyet Müdürlerimiz ile diğer emekli emniyet mensuplarımızın şahıslarına karşı herhangi bir kişisel kin, garez ve iftira kastımız olmamıştır ve olamaz..

Yukarıda arz etmeye çalıştığımız hususları bilgilerinize saygılarımızla sunarız. 11.06.2019


*Halis KAHRAMAN 
Emekli Emniyet Mensubu 
Ulusalses.com Fahri Muhabiri

*Sami Adem ELBAŞ
Emekli Emniyet Mensubu"




ULUSALSES.COM ** (ÖZEL HABER)