" ulusalses.com " isimli haber portalımızda, polislerin 3600 ek gösterge talebini içeren" Polislerin Bakan Soylu'ya 3600 Mesaj BOMBARDIMANI " başlığıyla yayımlanan haberimiz ses getirdi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı, haber altına polisler tarafından çok sayıda yorum yazıldı..

İşte sosyal medyada paylaşım rekoru kıran haberimiz altına yazılan bazı YORUMLAR :

Güven Akçimen : Bakan 3600 ü veremez.. verirse 10 Nisan da Cumhurbaşkanımız verir... Gerisi yalan...

Fatih Akman : Bakana kalsa belki ama reiste iş biter diyorum.. hiç bir bakan reise sormadan icraat yapabiliyor mu ? gerçekci olalim.

Cemalettin Kaymaz :
bir bakan bunu beceremiyorsa istifa etsin.hesaplarına geleni nasıl hemen yapıyorlar.adliye ve mülkiye personeline kaç kez zam verdiler.

Fatih Doğan :
Devletimiz bu hakları bizlerden neden esirger anlam veremiyorum ? bizler gerçekten vatanımız için göz kırpmadan canımızı veririz para burda sözkonusu olmaz ama birde hayatın gerçekleri var 3 çoçuk okutuyorum geçinmekte çok zorlanıyorum benim gibi çok sayıda meslektaşım var eminim o yüzden devletimizin ve yetkililerin bu konuda gerekeni adalet duygusu içinde sadece çalıştığımızın karşılığını verseler dahi yeter.

Mustafa Üreyen : Ben şahsen sayın bakanımaza güveniyorum. Bu işi yapsa yapsa Süleyman SOYLU BAKANIM YAPAR....

Mustafa Ali Aktekin :
Vermezler...Çünkü yoneticilerden polisi seven yok.

Nihat Topçu :
Boşuna umutlanmayın 30 tane 10 nisan gördüm şimdi suriyeli kardeşlerimiz var onların sorunları var.

Mustafa Gülsözlü : Sayın Bakanımız bakan olduğu günden bu güne polisin özlük hakları ile ilgili bir kelam ettimi acaba.Sırtımızı sıvazlayıp aslanım kaplanım yiğidim o kadar.Kuru kuruya kurbanın olayım.Bunlar karın doyurmuyor.

Metin Zengin :aynen m.ağar da öyle yapardı..tosuncuklar deyip geçiştirirdi..

Saffet Çağırıcı :
Tam zamanı inşaallah Sayın Bakan ve hükümet dikkate alır.
Bizim sırtımıza basa basa makam mevkii sahibi olan Ağar, Tantan vs. Ler ne yaptıki.

Rıfat Yiğitalp : Kozan İnşallah polis sorunları Sn Bakan el atacaktır,

Murat Yüksel : bir şeye el atacakta neye atacak bakalım.. 10 nisan polis bayramımız hepimizin kutlu olsun.. uçurun balonları bakalım.. Bakanım sağlık personeliyim...Kalpten riyasiz söylüyorum. .Polis kardeşlerime ne istiyorlarsa verin...gerekirse bize vermeyin onlara verin...Cana paha biçilmez..Onlar hakediyor...

Cihan Rey :
Ben olsam ben de vermem 3600 falan bedava eşşek bi daha nerden bulurlar gel diyolar gidiyoruz gel diyolar geliyoruz enayi mi bunlar bize haklarìmìzı verip bizi adam gibi görmeye... unutmayın, biz bedava hamalız gerisi boş...

Ahmet Özkan :
Sayın bakan bu işi siz çözersiniz..

Muhsin şentürk:
Evet çözerler !!!!!!

Ramazan Acar :
 Vereceklerini sanmıyorum çünkü polisin durumunun düzeltilmesini kimse istemez.

Halil Metin : Murat küçük bey size teşekkür ederim meslektaşlarım adına Allah gönlünüze göre versin dönelim bu tarafa yarın 3 nisan kaldı bir hafta

Mehmet Yeni :
Ben iddia ediyorum veremez onun oyle bir yetkisi yok verirse ben burdayim verirse C.B. verir o da vermeyecegine gore boşuna kendinizi yormayin.

Sezayi Aydın : Sayın bakan 3600 istiyoruz hale duymuyormusuz

Murat Küçük : Halil Metin gardaş ım inşallah istediğiniz olur..Imza kampanyası açarsanız polis olan olmayan binlerce kişi size destek olacaktır..Rabbim gönlünuzden geçeni hakkınızda hayırlı eyler inşallah...

Halil Metin : Ağzınıza sağlık teşekür ederim


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN