Emekli Emniyet Müdürü Ayhan P. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," Hani "EVET "çıkarsa TERÖR bitecekti ?" diyenlere tepki gösterdi..

Emekli Müdür Ayhan P.'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeler yer aldı :

"Evet" çıkarsa terör bitecekti..Hergün gencecik evlatlar topraga veriliyor ..

Ama Akp genel baskanı Katarla yatıp Katarla kalkiyor..!

Radikal ıslami terör örgütlerini finanse ettiği için dünyayı karşısına alan Katarı Türkiye Cumhuriyeti sahipleniyor..Ama ne Türk halkı ne de parlamentonun fikri sorulmuyor..

Bu belaya bulasmamizi tek başına bir parti başkanı veriyor..EVET diyenler..Böyle olacağı hatta daha beter olacağı söylendi size ..Bu muydu istediğiniz..?

Şehitler terör fetöde giren çıkanların adaletsizliği akp milletvekili Ş.Tayyarı bile isyan ettiren rüşvetle tahliyeler..Hepsine ortak hepsinden Allah katında sorumlusunuz..

Vatanı büyük anne büyük babalarımızın birlikte kan dökerek can vererek kurtaran Ataturk'ün herşeyini yok etmek isteyen bu guruha desteginiz ile Geçmisinize ve Atalariniza ihanetiniz ve vefasizliginiz vicdaninizi rahatsız etmez mi sanıyorsunuz..Edecek...!

Kendi besledikleri buyuttukleri hain ortakları FETÖ nun ihaneti olan 15 temmuz utanç gecesini '' bayram'' ilan edip, başka yer kalmamış gibi sırf Atatürk'ün eseri olan Atatürk orman çiftliğini inat için ortadan kaldirmak için yaptiklari israf sarayinin karşısına bir de 15 temmuz aniti yapiyorlarmıs..O anıtın ve bayramın adı utanç anıtı olmalı..

Emir kulu 20 yaşinda gencecik gunahsız Turk askerlerinin linç edildiği ne çabuk unutuldu..?

Nasil bayram yapacaksiniz..?

Hain hocaefendilerinin emrine girmiş şerefsizlerce 250 vatandaşın katledildiği utanç ve ihanet gecesidir 15 temmuz..!

Bu gün sözde hocanın biri çanakkale savaşını 15 temmuzla özdeşleştirecek kadar manyaklaştı..

Delirdim..Utanmazlar arlanmazlar .. Günahkarlar..! "


www.ulusalses.com