İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok,Ankara'da Tuzluçayır Polis Merkezinde polisler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
​​
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok,dün akşam iftar yemeğinde Ankara Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü Tuzluçayır Polis Merkez Amirliğinde görevli polisler ile bir araya geldi.




Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Mamak Kaymakamı Ali Mantı’nın da katıldığı iftarda polisimizin dünyanın en merhametli, en maharetli ve en cesur polisi olduğunu dile getiren İçişleri Bakanı Soylu şu şekilde konuştu:

“Beraber oruç açmak, beraber bu güzel ayın nimetlerinden faydalanmak ve birlikte yarına, umuda, geleceğe hep beraber bakabilmek. Allah’a sonsuz hamdolsun, şükürler olsun. Bugün 780.000 km2’nin her santimetresinde polis kardeşlerimiz aynı anlayışla vazife yapmaktadır. Memleketin neresine gidersem gideyim, o elbisenin içindeki ciddiyeti, görev vazifesi, memleket sevgisi ruhuna ve bütün anlayışına sinmiştir bizim polis kardeşlerimizin.”

Özellikle son zamanlarda memleketimizde gerçekleşen huzur operasyonlarından vatandaşlarımızdan oldukça olumlu geri bildirim aldığını ve vatandaşlarımızın bu uygulamalarla kendilerini daha da güvende hissettiklerini belirten Bakan Soylu, “Uyuşturucu baş belamızdır. Uyuşturucu çocuklarımızın zihinlerine ve taze bedenlerine karşı terör saldırısıdır. Bunu böyle bilin ve bununla kim meşgul oluyorsa da benim sizden Bakanınız olarak ricam ona acımayın! Çünkü o insanlığa acımıyor. Onun için topyekûn mücadele gerçekleştiriyoruz. İşte Emniyet Genel Müdürümüz de burada, kendisine teşekkür ediyoruz. Hakikaten Türkiye’nin her noktasında bu mücadele aynı şekilde devam ediyor.” dedi.

Polislik mesleğinin şanlı ve şerefli bir meslek olduğuna ve milletimizin her daim polisinin yanında durduğuna vurgu yapan Bakan Soylu konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

“Bugün benim ülkemde tanımadığımız milyonlarca insan ellerini şu ramazanın güzel vaktinde, oruç vaktinde semaya açıp ‘Allah’ım ülkemizi, güvenliğini sağlayanları sen muhafaza et.’ dediğinde, o duayı ettiğinde sizi tanımasa da sizi bilmese de gönlünün bir tarafına yerleştirerek bu büyük sahiplenmeyi ortaya koymaktadır.”

Bakan Soylu,polislere hitaben yaptığı konuşmasını, “Nereye gidersek gidelim, sizi gördüğümüz zaman gözünüze bakmaya kıyamıyoruz. Bunu bilesiniz. Allah sizleri hep korusun ve muhafaza etsin. Allah razı olsun nice ramazanlara ağız tadıyla ve huzur içerisinde hep birlikte ulaşmayı nasip etsin. Her birinize tekrar başarılar diliyorum. Tekrar teşekkür ediyorum, tekrar ramazanınızı tebrik ediyorum.” şeklinde sonlandırdı.

İftarın ardından İçişleri Bakanı Soylu polis merkezinden ayrıldı. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ise polisler ile polis merkezinin çardağında oturup bir müddet daha sohbet etti.

Vali-Genel Müdür Altınok, “4 yıldır polislik yapıyorum. İyi ki sizlerle beraber çalışıyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun.” diyerek personele hayırlı ramazanlar ve görevlerinde başarılar diledi. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN