Polis kökenli gazeteci-Yazar Halis Kahraman, Emniyet Genel Müdürlüğüne başvuru yaparak, bazı İl Emniyet Müdürlüklerinin web sayfalarında bulunan ve İl Emniyet Müdürüne  vatandaşların istek,öneri ve şikayetlerini 
doğrudan mesaj  yoluyla gönderilmesini sağlayan “Mesaj Gönder” bölümünün tüm İl Emniyet Müdürlüklerinin sayfalarında bulunması istedi..

Ankara,İzmir,Bursa,Samsun,Kayseri,Trabzon,Şanlıurfa,Kocaeli    il Emniyet Müdürlüklerinin web sayfalarında  il Emniyet  Müdürüne "Mesaj Gönder " bölümü yer alırken, mega kent İstabul, Adana ve Mersin gibi çok sayıda İl Emniyet Müdürlüklerinde bu bölümün yer almadığı öğrenildi.


Gazeteci Halis Kahraman'ın bu isteğine Emniyet Genel Müdürlüğü'nce verilen cevabi yazıda ise şu ifadeler yer aldı :

"Sayın ; HALİS KAHRAMAN,

T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1700808126 sayılı başvurunuz 17.07.2017 tarihinde EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

İlgi sayılı BİMER başvurusu ile bazı İl Emniyet Müdürlüklerinin web sayfalarında bulunan ve İl Emniyet Müdürüne doğrudan mesaj gönderilmesini sağlayan “Mesaj Gönder” bölümünün tüm İl Emniyet Müdürlüklerinin sayfalarında bulunması talep edilmiştir.

Bahse konu “Mesaj Gönder” bölümü, ilgili İl Emniyet Müdürlüğünün idari kararı doğrultusunda ve resmi talep gelmesi halinde Başkanlığımızca eklenmektedir.

Bilgilerinize sunulur."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Murat AYDIN