Kütahya 2017 yılında asayiş ve huzur bakımından sınıfı geçti. En güvenilir iller arasında yerini aldı.

2017 yılını değerlendiren İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik," 2017 yılı asayiş ve huzur açısından güzel bir yıl oldu 2018 yılında ise Kütahya daha güzel olacak.." dedi.

Müdür Çevik yaptığı açıklamada “ Bizler her zaman daha iyiye, mükemmele ulaşmak için çalışıyoruz. Kütahyalı hemşerilerimiz bizlerin baş tacı. Onların güvenliği, refahı, huzuru için her zaman görevimizin başındayız. Kütahya’da geçtiğimiz yıl asayiş açısından güzel bir yıl oldu. Meslektaşlarımız her ihbarı değerlendirdi ve gerekli işlemler yapıldı..” dedi.

Müdür Çevik , Ayrıca FETÖ ile mücadeleyi de etkin bir şekilde yürüttüklerini belirterek “ Bu yapı ile gerekli her işlemi yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Bizler bu yapı yüzünden azalan sayımızla onlarla mücadele ettik ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Her zaman devletimizin ve milletimizin huzuru ve refahı için görevimizin başındayız. İş gücümüzü ve hacmimizi Kütahya’nın meseleleri için harcıyor ve ona göre kanalize ediyoruz.” dedi.

" ELEŞTİRİYE HER ZAMAN AÇIĞIZ.." 

Eleştiriye her zaman açık olduklarını vurgulayan İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik yapıcı eleştiririnin gelişmeye zemin hazırladığını söyledi.

Vatandaşlara her zaman anlayışla yaklaştıklarını dile getiren Çevik “ Bizler kendi yakınlarımıza nasıl davranıyor ve yaklaşıyorsak hemşerilerimize de aynı şekilde yaklaşıyor ve öyle davranıyoruz..” dedi.

2018 yılı içerisinde planlanan projelerden de söz eden  Emniyet Müdürü Çevik, “ Bu yıl daha çok toplumla birlikte olmayı planlıyoruz. Öğrencilerle bir araya gelerek projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak ve öne çıkan konularda daha fazla bilinçlendirmek istiyoruz. 2018’de bu sürece daha ağırlık vereceğiz..” dedi. 


ulusalses.com-Haber : Halis KAHRAMAN