Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, 03 Nisan 2018’de yaş haddinden emekli olacağından dolayı, sosyal medya hesabından meslek büyüklerine yönelik bir emeklilik veda mesajı paylaştı..

" Ulusalses.com " haber portalımızda, "Dernek Başkanı Özgen'den KUTLAMA MESAJI " başlıklı haberin Celal Uzunkaya'nın sosyal medya hesabında ULUSALSES Haber Müdürü Halis Kahraman tarafından paylaşılmasına, Uzunkaya'da şu veda mesajını yazdı ve paylaştı :




" Polis Koleji Mezunları Derneği Başkanı Sn. Mustafa ÖZGEN ağabeyimize ve saygıdeğer emekli Emniyet Müdürlerimize ;

Antalya’da 1,5 yıldan beri görev yapıyorum ve normal şartlarda (bir değişiklik olmazsa) 03 Nisan 2018’de yaş haddinden emekli oluyorum.

Emekliliğe geçiş öncesinde 21 Mart günü Sn. Antalya TEMÜD- DER Başkanı ve üyelerinin koordinesinde şahsıma bir “VEDA ve VEFA YEMEĞİ ” tertip edilmiş ve yemeğe 100’ün üzerinde değerli Emekli Emniyet Müdürümüz (Ankara’dan, İstanbul’dan ve İzmir’den de olmak üzere) katılmak suretiyle büyük bir kadirşinaslık ve vefa örneği ortaya konulmuştur.

Bu yüksek (ve belki de çok haketmediğim) iltifat beni çok onurlandırmış, aynı zamanda da “Büyük Emniyet Teşkilatı Ailesi”nin bir mensubu olarak gelecek açısından birlik ve beraberliğimizin bir nişanesi olarak o derece umutlandırmıştır.

Ben de her sorumlu mensubumuz gibi; teşkilatımızın birliği, beraberliği, kardeşliği ve dayanışması noktasında varolan kopuklukların giderilmesi için 40 yıllık meslek hayatım boyunca hep mücadele etmiş bir kardeşiniz olarak tüm teşkilat mensuplarımızın aynı heyecanı taşıması ve bu uğurda her türlü gayreti göstermesi gerektiğine inanıyorum.

Bu inançla; var olan bir takım yanlış anlaşılmaların, organize eksikliklerinin iyi niyet çerçevesindeki ufak tefek aksaklıkların büyütülmemesi ve bunun “zaten yeterince var olan gerekçelere ilave olarak” yeni bir ayrılık nedeni olarak öne çıkarılmamasını arzu ediyorum.

Bu dilek ve temennilerle ; ister görevde olayım ister emekli olayım büyük emniyet teşkilatı ailesinin bir bireyi olarak tüm meslektaşlarıma her daim gücüm yettiğince destek olacağımı, mesleki ve bireysel sorunların çözümü noktasında katkı sağlamaya çalışacağımı bu vesileyle bir kez daha ifade ediyor, “ Devlete ve millete sadakat ve bağlılık dışında hiç bir yere bağlılığı olmayan ” tüm Kolej mezunu abilerimizi, kardeşlerimizi, tüm emekli emniyet müdürlerimizi ve nihayet büyük emniyet teşkilatı ailesinin tüm bireylerini sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. "

Öte yandan, ULUSALSES'de
" Dernek Başkanı Özgen'den KUTLAMA MESAJI " başlığıyla yayımlanan haber de şu ifadeler yer almıştı :

" Dernek Başkanı Özgen'den KUTLAMA MESAJI

Polis Koleji Mezunlar Derneği Başkanı 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın yaş haddinden emekliye ayrılacak olması nedeniyle, kutlama mesajı paylaştı.. 

Başkan Mustafa Özgen'in derneğin internet sitesinden paylaştığı kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı :

" Kolejli Kardeşimiz Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı Uğurlarken;

Görev yaptığı her yeri güzelleştirip çekici hale getirmesini,
Meslek ve meslekdaş sevgisini yüksek tutmasını,
Halkla sıcak ilişkiler kurmasını,
Anayasa ve Yasalarımızı bihakkın uygulamasını,
Uğradığı haksızlıklara eğilip bükülmeden direnmesini,
Ailesine düşkünlüğünü,
Kolejlilere elinden gelen desteği esirgememesini,
Zor sıkıntılı dönemlerinde destek vermeyenleri dahi affediciliğini,

Hep hatırlayacağız..!

Antalya'daki toplantıyı düzenleyenlere de bir serzenişimiz olacak ;

Dar grupçuluğu, devreciliği, yiyip içelimciliği, ben ben bencilliğini bırakıp biz biz diyerek katılımcılığı genişletmeyi ve Kolejlilik Ruhunu zehirlemekten uzak durmayı öğrenelim.

Herkesin elinde akıllı telefon-tablet, ofisinde PC var. Yani bir tık mesafesindeyiz. İki kelime ile duyurulabilirdi bu toplantı ve koşarak gelirdik.

Sn.Uzunkaya her türlü övgüyü hak eden değerli bir kardeşimizdir.

Sağlıklı ve mutlu emeklilik yaşamı diliyoruz.. "


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN