CUMHURBAŞKANI adayı Muharrem İnce, Samsun’da yapacağı miting öncesi bir otelde 17 sayfalık seçim manifestosunu açıkladı.

Muharrem İnce'nin, ‘Gelecek Bildirgesi’ adını verdiği seçim manifestosundan, polislere sendikal haklar, ek mesai ücreti ve 3600 ek gösterge müjdesi çıktı.

17 sayfalık seçim manifestosunu açıklayan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, ‘Gelecek Bildirgesi’ adını verdiği seçim manifestosunu dev bir Atatürk posteri ve Türk bayrağının asıldığı salonda açıkladı.



'KAMU YÖNETİCİLERİNİ TARAFSIZ GÖREV YAPMALARI ESASTIR'


Kamu yönetimini denetlenebilen ve hesap verebilen bir hale getireceklerini belirten İnce, “Kamu yönetimi; kamu yöneticilerinin hukuka, bilime, kamu yararına uygun ve tarafsız biçimde görev yapmaları esas olacaktır. Kamu yöneticilerinin seçiminde ve yükseltilmelerinde liyakat ve ehliyet ana ilkemiz olacak, her tür ayırımcılığa son verilecektir.

Kamu yönetimi denetlenebilen ve hesap verebilen bir hale getirilecektir. Kamu düzeninde devlet ve yurttaş arasındaki ilişkiler karşılıklı güven esasına dayandırılacaktır.

Kamu güvenliğini korumakla görevli polislerin koruma ya da özel güvenlik elemanı gibi kullanılmasına izin verilmeyecektir.

Polisimizin özlük hakları iyileştirilecek ; sendikal haklar, ek mesai ücreti ve 3 bin 600 ek gösterge verilecektir..”

ULUSALSES.COM
-Haber : Halis KAHRAMAN