Sosyal ağ facebook'ta "Emniyet mensupları " grup sayfasından "Çakar lambaya 192 TL ceza geliyor " başlıklı haber altına yorum yazan İstanbul'da MOBESE Merkezi'nden emekli olan Halis Kahraman, " İstanbul'da MOBESE kamerasından ilk kez CEZA yazan ben oldum.. " açıklamasında bulundu.

Facebook'ta " ulusalses.com " mahreçli " Çakar lambaya 192 TL ceza geliyor " haber altına yapılan paylaşımlar şöyle :

Lokman Yılmaz :CAYDIRICI DEĞİLKİ, BEN KAÇTANESİNİ TRAFİĞE BİLDİRDİM, BİR AY SONRA BAKIYORUM AYNI ARAÇTA YİNE ÇAKAR VE SİREN...

Halis Kahraman : İstanbul'da trafik denetiminde görevli polis sayısı ÇOK YETERSİZ, 3 bin 800 Fahri trafik Müfettişi AÇIĞI var, çok sayıda aday da var ama Emniyet müfettiş görevlendirmesi yapmayınca, İstanbul'da TRAFİK MAGANDALARI cirit atıyorlar..

Lokman Yılmaz : MOBESELER NE İŞE YARIYOR ?

Halis Kahraman : İstanbul'da ne hikmetse,MOBESE kameraları ile trafik cezası yazılmıyor..İstanbul'da 6 bin 500 MOBESE kamerası ATIL durumda..Emniyete öneri sundum ama EGM, Büyükşehir Belediyesinin ana artellerde EDS kamerası var diye cevap verdi..Başkanlık referandumu yolda..Yoksa, İstanbullu seçmenleri küstürmekten mi korkuyorlar ?

Lokman Yılmaz :Mobese ile ceza kesilmiyor lakin trafiğe bildiriyor.

Halis Kahraman : İstanbul'da 7 yıl süresince MOBESE merkezinde görev yaptım.İlçe MOBESE merkezlerinde görevli polislerin kameradan kural ihlali yapan sürücüleri görmesine rağmen, trafiğe bildirdiğine tanık olmadım..Ancak, İstanbul'da MOBESE kamerasıyla tespit yaparak, tutanak tanzim ederek, trafik ekibini MOBESE merkezine çağırarak, CEZA yazan MOBESE POLİSİ ben oldum.İlk defa buradan AÇIKLIYORUM.. 

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-Murat AYDIN