İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Huzurevinde kalanları ziyaret etti. Huzurevinde kalan 71 yaşındaki ressam Özcan Çelenk, İzmir'de şehit düşen kahraman polis Fethi Sekin'in resmini, Çalışkan'a hediye etti.

Çelenk'e teşekkür eden Müdür Çalışkan "Bir kişi bazen bir milleti, devleti kurtarır" dedi. 

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Huzurevinde kalanlarla tek tek ilgilenen ve durumlarını soran Çalışkan, uzun uzun sohbet etti.

Çalışkan ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, il müdürü olarak atandığı zaman huzurevleri ve çocuk yuvalarının listesini çıkardığını, her hafta bir tanesini ziyaret etmek istediğini belirterek, “Yaşanan yoğunluk ve sıkıntılı dönem sebebiyle o listeye bir daha bakamadım” dedi.

Çalışkan Bahçelievler’deki ziyaretiyle birlikte her hafta başka bir huzurevi ve çocuk yuvasını ziyaret etmeyi planladığını da söyledi.



FETHİ SEKİN’İN RESMİ

Çalışkan’ın ziyaretinden oldukça memnun oldukları görülen huzurevi sakinlerinden, 71 yaşındaki Ressam Özcan Çelenk, İl Emniyet Müdürü’ne, Şehit Polis Fethi Sekin’in resmini hediye etti.

Resmi aldığında duygulu anlar yaşadığı gözlenen Çalışkan, “Göreve başladığım günden bugüne kadar 61 tane şehit verdik. 61 tane Fethi Sekin gibi vatan evladını, baba, kardeş, oğul şehit verdik. Fethi Sekin için Allah gani gani rahmet eylesin.

Bazen bir vatan evladı çıkar koca koca orduları yener. Bir kişi bazen bir milleti, devleti kurtarır. Fethi Sekin de, bir polisin tek başına neler yapabileceğini tüm Türkiye'ye anlattı. Milletimiz de bunu çok güzel bir şekilde anladı. Her şehidimizi kalbimize gömüyoruz ama, Fethi Sekin ayrı bir yer etti gönüllerimizde. Bir kişinin, bir polisin ne kadar kıymetli olduğunu bizlere anlattı. Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine de sabırlar diliyorum. Ben cenabı Allah'ın bizleri saniye saniye izlediğine inanıyorum. Biz sizlerin gönlünü alırsak bize bela yaklaşmaz”
diye konuştu.

www.ulusalses.com