Türk Hava Yolları, bu gece 00:00'a kadar İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonlarını durdurduğunu açıkladı. Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada; 'İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00'a kadar durdurulmuştur." ifadeleri kullanıldı.

YOLCULAR YERLERDE UYUDU

Havalimanında yolculara karton kutular dağıtıldı. Yolculmar karton kutuların uzerinde veya kendi kaban, balto gibi eşyalarının üzerinde yerlerde uyuldu. 

Skandal!... Fatih Sağlık Müdürlüğü'de çalışan yabancı MOSSAD ajanı çıktı Skandal!... Fatih Sağlık Müdürlüğü'de çalışan yabancı MOSSAD ajanı çıktı

İstanbul'da hayatı durma noktasına getiren kar yağışı nedeniyle duran uçuşlar, yolcularda büyük mağduriyete neden oldu.
Dün öğlen saatlerinden itibaren duran seferlerin yolcuları havalimanlarında mahsur kaldı. İstanbul Havalimanı'ndaki yolcular terminalde buldukları alanlarda geceyi geçirmeye çalıştı. 
Alanda mahsur kalan yolcular havayolları şirketlerini protesto etti. Yolculara uyumaları için karton kutular dağıtıldığı dikkat çekti. Yolcular Havalanı koridorlarında ellerinde ne varsa yere sererek üzerine uzanıp uyudu. Sosyal medyada gündem olan kış olumsuzlukları içinde İstanbul Havalimanında çekilmiş bu görüntülerde gündem oldu. 


Bazı yolcuların banklarda bazılarının X-Ray cihazlarındaki masalarda uyumaya çalıştıkları görüldü.