CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu," İSPARK 95 otoparkından 55’inde zarar etti..İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni alarak onların yarattığı bu hortumları keseceğiz. Öyle 1-2 puanla değil en az 5 puan farkla İstanbul’u alacağız” dedi



CHP 
İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kaftancıoğlu, Toplumsal Sözleşme Platformu’nun Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “OHAL Değil Demokratik Yönetim” konulu panele katıldı.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Başbakan eski Yardımcısı Abdüllatif Şener ve Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu konuşma yaptı.


İSTANBUL'U ALACAĞIZ, AKP'NİN YARATTIĞI HORTUMLARI KESECEĞİZ..

İstanbul’un 11 bakanlıktan daha büyük bir bütçeye sahip olduğunu fakat bütçenin halk için harcanmadığını öne süren Kaftancıoğlu, “Size tek bir örnek vereceğim. Kendilerince yollara çizgiler çekerek park sorunu çözdüler. Adına da İspark dediler. İspark’ın 2014-2016 yılları arasında tam 700 milyon cirosu var. Böylesine büyük bir ciroya sahip İspark, yalnızca İstanbul’un 3. bölgesindeki 95 otoparkından 55’inde zarar ettiğini açıkladı.

Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni alarak onların yarattığı bu hortumları keseceğiz. Öyle 1-2 puanla değil en az 5 puan farkla İstanbul’u alacağız”
dedi. 


ULUSALSES.COM