Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kamu-Sen'e merkezine yapılan saldırıyı kınadı..

Dernek Basın Sözcüsü Halis Kahraman'ın sosyal medya'da yer alan paylaşımında şu görüşler ifade edildi :

" ÜLKÜ OCAĞI ÜYESİ BİR GRUP GENÇLER TARAFINDAN TÜRKİYE KAMU-SEN GENEL MERKEZİNE YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM...

Saldırı Genel Başkan Sayın İsmail Koncuk’un şahsında tüm Kamu-Sen’e yöneliktir.

Sosyal medya hesabından referandumda hayır diyeceğini açıklayan Sayın Koncuk’a yönelik baskı ve tehditler kabul edilemez.

Düşünce ve kanaatlerini söz, yazı veya başka yollarla açıklayan kişi veya kurumların hedef alınması açık bir anayasa ihlalidir ve suçtur.

Türkiye Kamu-sen, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir ve gücünü yasalardan, üyelerinden ve ilkelerinden almaktadır.

Dolayısıyla Türkiye Kamu-Sen, birilerinin sus demesiyle susacak bir kurum değildir. Kendi kararını, yetkili kurullarında kendisi verecektir.

Ülkü Ocağı üyesi bir grup gençleri, bizim kurumlarımıza karşı kışkırtmak ve saldırtmak hangi aklın ürünüdür ? Böyle bir sorumsuzluk tam bir akıl tutulmasıdır.

Ülkemizde kardeşçe yaşayan insanları demokratik tercihleri sebebiyle ayrıştırmak ve ötekileştirmek büyük vebaldir...

Önümüzdeki Nisan ayı içerisinde yapılması olası referandumda seçme yeterliliğine sahip insanlarımız, kendi özgür iradeleri ve sağduyuları sayesinde, son 15 yılda yaşadıklarını sorgulayarak, demokratik tercihlerini yaparak, ülkemizde yeni dönemde uygulanacak olan devlet yönetim rejimini belirleyeceklerdir.

Son sözü MİLLET söyleyecektir..

Egemenlik kayıtsız şartsız MİLLETİNDİR.."


www.ulusalses.com- ÖZEL HABER- Murat AYDIN