CHP Manisa Milletvekili Dr.Tur Yıldız Biçer, Kütahya CHP İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz  ile partinin yöneticileriyle birlikte, saha çalışması kapsamında, Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı köyleri dolaşıyor, referandumda neden HAYIR denilmesini anlatıyor..




Vekil Biçer, Kütahya'nın Simav ilçesi Akdağ Savcılar köyünde, kahvede köy halkına yaptığı konuşmada, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ; "Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur." sözünden hareketle, gazi komutan Atatürk'ün yurttaşlara emanet ettiği Cumhuriyeti muhafaza etmek için Anayasa değişikliğine 'neden #HAYIR' denilmesini gerektiğini somut örneklerle anlattı.

Vekil Biçer, köy halkının kendisine gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek,  "Cumhuriyeti yaşatacak olan bizleriz. Umutluyuz. Biz kazanacağız..!  #HAYIR kazanacak..! Güleryüzleriyle bizleri misafir eden Simav Akdağ Savcılar köyü halkına teşekkür ediyorum. 16 Nisan günü, sandığa giderek, yurttaşlık göreviniz olan seçim hakkınızın gereğini yapmanızı istiyorum.."    dedi


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN