29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yıl dönümü  Kütahya'da coşku ve gururla kutlandı.



Bu akşam Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir'ın ev sahipliğinde, Cumhuriyet Bayramı sebebiyle resepsiyon verildi
.

Vali ve eşi resepsiyon salonunun giriş kapısında davetlileri kapıda " Hoş Geldiniz " diyerek karşıladı ve tokalaştı..



FOTO'da (Soldan sağa)  AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve eşi, Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir ve bir davetli yer alıyor..



FOTO'da (Soldan sağa) Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola, Polis Derneği'nin İstanbul Halkalı Şubesi üyesi Gazeteci Halis Kahraman ve Kütahya Şubesi Başkan Yardımcısı Kerim Başaran yer alıyor..



FOTO'da (Soldan sağa) 2.sırada İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi Binnur Çevik (en sonda 6.sırada) yer alıyor.


Cumhuriyet Bayramı’nın 94’ncü yıl dönümü sebebiyle Polis Evi’nde düzenlenen resepsiyona Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve eşi, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral
Bülent Tatkan ve eşi,Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi Binnur Çevik, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola, Başkan Yardımcısı Kerim Başaran, Polis Derneği'nin İstanbul Halkalı Şubesi üyesi Gazeteci Halis Kahraman, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, basın mensupları ve davetliler katıldı. 

Vali Nayir  eşi ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek ziyaret ederek,hal ve hatır sorarak, davetlilerin Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.



Resepsiyon sonunda kürsüde konuşan Vali Nayir, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Kütahya'da bu akşam resepsiyonda yaşanan birlik ve beraberlik görüntüsünün tüm Türkiye'de de yaşanması temennisinde bulunarak, 
 "Cumhuriyetin birleştiriciliği asla göz ardı edilmemelidir.Milletçe gerçekleştirdiğimiz Milli Mücadelenin sonunda kurduğumuz Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü büyük bir coşku ve mutlulukla kutluyoruz. Bayramımız kutlu olsun.." dedi.

Vali Nayir'ın konuşmasının ardından resepsiyon sona erdi.

RESEPSİYONA KATILAN DAVETLİLERDEN  FOTOLAR..





www.ulusalses.com
-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN