Kütahya’da 5 Nisan Avukatlar günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen avukatlardan oluşan Kütahya Barosunun Türk Halk Müziği koro ve solo Konseri, yoğun bir katılımla dün akşam gerçekleştirildi.

Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde,  Erhan Bozkurt'un şefliğinde, avukatlardan oluşan koro ile avukatların seslendirdiği solo türküler dinleyenler tarafından beğenildi ve büyük alkış topladı.

Şef Erhan Bozkurt yönetimindeki ‘3-5 Kişi Kalmış Türkü Diyenler Solo ve Konser Programı’na Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Baro Başkanı Ahmet Atam, Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, avukatlar ve davetliler katıldı.



Konsere  katılanlar arasında Merkezi İstanbul'da bulunan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şubesi Başkan Yardımcısı Zeki Şan, Sekreter Mustafa Nazlıpınar eşleriyle birlikte ve Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman'da yer aldı.

Konser sonrası katılımcılara teşekkür eden Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam, “Türk Halk Müziği Korosu bu sene ikinci konserini verdi. Amatör bir ruhla profesyonel bir performans sergilediniz. Hukukçuluğunuzun yanında ses sanatçılığınızın da olduğunu gösterdiniz. Kütahya Barosu son 3 yılda oldukça aktif ve etkin. Gözünü dışarıya dönüyor ve Kütahyalı hemşehrilerimizle değişik vesilelerle birlikte oluyoruz. İnşallah bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.



Ayrıca Baro Başkanı Ahmet Atam, Konya'dan gelen konuk sanatçı Şehabettin Genç’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti. Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir de Şef Erhan Bozkurt’u tebrik ederek plaket verdi. Konser etkinliği Baro Başkanı Ahmet Atam’ın avukatlara teşekkür belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.

 Öte yandan, Baro Başkanı Ahmet Atam'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da şu ifadeler yer aldı : " Baromuzun Türk Halk Müziği Konseri dün akşam Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşti. Birbirinden güzel eserleri harika bir şekilde seslendiren meslektaşlarıma ve orkestraya teşekkürler..."

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN