Kütahya kent merkezinde bu yıl 5'incisi yapılan 7' den 77' ye Türk Halk Müziği korusu Geleneksel Bahar Konseri dün akşam  saat 20.30'da Hazer Dinar Kültür Merkezi'nde ( Belediye Kültür ve Ticaret Merkezi) gerçekleştirildi.




Yusuf Ziya Beydüzün şefliğini yapıp yönettiği, ’7’den 77’ye Türk Halk Müziği Korosu’nun sahne aldığı ’Bahar Konseri’ne çok sayıda Kütahyalıların yanısıra Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şubesi 2. Başkanı Zeki Şan ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi Mustafa Nazlıpınar ve Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman eşleriyle birlikte katıldı.



Koronun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle mest olan polis emeklileri solo türküler seslendiren solistlere aşkışlarla tempo tutarak,eşlik ettiler.Koro ile solo türküleri dinleyerek,gönüllerince eğlenen polis emeklileri keyifli bir bahar akşamı geçirdiler.  

Sosyal medyada konser fotoğraflarını  paylaşımda bulunan polis emeklileri şu yorumlarda bulundu :
 
Fatma Nazlipinar :
Böyle gecelere cook ihtiyaç duyuluyor .En azından stres atıyoruz .

Halis Kahraman :
Keyifli bir konser akşamı geçirdik.Emeği geçenlere Teşekkürler.

Serap Altunel :
Gelerek bizi mutlu ettiniz, sağolun..​





Belediye olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirten Belediye Başkan yardımcısı Ali İhsan Ertaş, ilgi sebebiyle katılımcılara teşekkür etti.

Başkan yardımcısı Ertaş, Kütahya’da 5'nci defa düzenlenen konser sonrası Yusuf Ziya Beydüze'ye bir buket çiçek ile hediye takdim etti.

www.ulusalses.com
-ÖZEL HABER-