Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kütahya Şubesi tarafından dernek lokalinde, polis emeklilerin eşlerine yönelik tanışma ve kaynaşma çay partisi düzenlendi.

Toplantıya Kütahya'da üniversite öğrencisi olan oğlunu ziyarete gelen Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Basın Sözcüsü Halis Kahraman'ın eşi Mualla kahraman da katıldı..

Derneğin Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola'ın organizasyonunda gerçekleşen çay partisine, dernek üyesi emekli polis eşleri 29 Ekim cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları nedeniyle bir araya gelerek, hem bir birleriyle tanıştılar hem de önümüzdeki günlerde yapılması düşünülen etkinliklerin planlamasını yaptılar..

Şube Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola, Kütahya'da ikamet eden polis emeklilerinin eşleri ile tanışma çay partisinde bir araya geldiklerini belirterek." 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü olan bu anlamlı günde polis emeklilerinin eşleriyle bir araya geldik.Hem tanıştık hem de toplantı yaptık..Çok yararlı bir toplantı oldu.Tanışma çay partisine katılan polis eşlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Mazeretleri nedeniyle, çok sayıda polis eşi tanışma çay partisine katılamadı.Önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıya katılımın daha çok olacağını umut ediyorum." dedi.

Çay partisine katılan katılan polis emeklilerinin eşleri 12 Kasım cumartesi günü yeniden dernek lokalinde buluşmak için sözleştiler.

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN