Kütahya'da çalışan ve emekli polislerin eşleri polis evinde  bugün yemekli istişare toplantısında biraraya geldi.

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanlığı Kadın Kolları tarafından çalışan ve emekli polislerin eşleri için yemekli istişare toplantısı düzenlendi.

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola ve eşi Şükriye Bola, dernek Sekreteri Mustafa Nazlıpınar'ın eşi Fatma Nazlıpınar ev sahibi olarak, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir ile Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik'i polis evinin giriş kapısı önünde karşıladı. 

Kütahya Polis evi'nde düzenlenen yemekli istişare toplantısına, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'in eşi Münevver Nayir,
Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Kütahya Şube Başkanı olan Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Aydın Bola'nın eşi Şükriye Bola, dernek yöneticilerinin eşleri, Dernek Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman'ın eşi Mualla Kahraman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerinin eşleri katıldı.




Polis Derneği adına dernek Sekreteri Mustafa Nazlıpınar'ın eşi Fatma Nazlıpınar, yemekli toplantıya katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, " Emekli Polis Derneği Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu istişare toplantımıza Hoş geldiniz.Davetimize katılımlarınızdan dolayı, hepinize tek tek teşekkür ederiz. " diyerek, şunları söyledi :

" Çalışan ve emekli olan Emniyet mensuplarımızın eşleri olarak, Kütahya İl Emniyet Müdürümüz Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik hanımefendinin  özel çabalarıyla, polis eşleri arasında güzel bir atmosfer yakaladık.Emekli polis eşleri ile Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) üyesi polis eşleriyle birlikte elele vererek, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz.Elele verirsek, güzel ve hayırlı işler yapacağımıza yürekten inanıyoruz.

Amaç aynı,çizmek istediğimiz rota aynı.Güçlerimizi birleştirerek,hayatlarının baharında vatan,millet,bayrak uğruna,en kıymetli varlığı canlarını feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları eş,çocuk,anne ve babalarının yanında olmak,hüzünlerini paylaşmak,acılarını bir nebzede olsa hafifletmek istiyoruz..

"İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır..", " Birlikte rahmet,ayrılıkta azap vardır.." Bizler,bir olur,diri olur,iri olursak,başaramayacağımız iş yoktur.

İşte bu duygu ve düşencelerle hepinizi sevgi,saygı ile selamlıyorum .."





Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Kütahya Şube Başkanı görevini başarıyla yürüten Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik de toplantıda yaptığı konuşmada, 29-30 Nisan günlerinde şehit polis aileleri yararına kermes düzenleyeceklerini, bu kermese çalışan ve emekli polis eşlerinin katkı sunmasını  beklediklerini belirterek, kermesden elde edilecek gelirin ihtiyaç sahibi şehit ailelerine dağıtılacağını söyledi.

İstişare toplantısında, Çanakkale şehitliğine kültürel bir gezi düzenlemesi kararı alındı.Geziye katılmak isteyenlerin isimleri belirlendi.Ayrıca, önümüzdeki günlerde yapılması istenilen sosyal  ve kültürel etkinliklerin planlaması da yapıldı.




Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen istişare toplantısında, polis eşleri birbirleriyle güzel sohbet etme imkanı buldular, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-Halis KAHRAMAN