Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nün Trafik Haftası sebebiyle, bir AVM'de açtığı  trafik sergisi ilgi gördü.Sergide trafik polisleri, emniyet kemeri, alkollü araç kullanımı ile ilgili broşür dağıtıyor, soruları cevaplıyorlar.

Türkiye genelinde 8 Mayıs- 14 Mayıs tarihleri arasında olan kutlanan Trafik Haftası nedeniyle, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sağlık İl Müdürlüğü, bir alışveriş merkezinde ortak stant açtılar.

Açılan stantta görevli trafik polisler, vatandaşlara trafikte uyması gerekenleri bir kez daha hatırlatıyorlar, dağıttıkları broşürlerlerle de uyarıyorlar. Ayrıca,polisler, emniyet kemeri, alkollü araç kullanımı ile ilgili broşür dağıtıyor, soruları cevaplıyor.

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik," 8 Mayıs -14 Mayıs tarihlerinde kutlanan trafik haftası ile verdiğimiz broşürler ve göstermiş olduğumuz cinevizyon gösterimleri ile vatandaşları bilinçlendirmek istiyoruz..Vatandaşlarımız trafik konusunda zaten bilinçli ancak tekrarında fayda var diye düşünerek bu tür etkinlikler yapıyoruz..” dedi.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN