Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 40 şubesi faaliyette olan  kamu yararına çalışan (K.Y.Ç) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kütahya (POLEMDER) Şube Başkanlığı, ramazan ayı nedeniyle üyelerine iftar yemeği verdi.





Kütahya Polis Evi'nde düzenlenen iftar yemeğine, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, eşi Birgül Çevik, Kütahya'da misafir olarak bulunan Emniyet ve Huzur Polis Haberleri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Yılmaz'ın yanısıra davetliler ve dernek üyesi polis emeklileri eş ve çocuklarıyla birlikte katıldı.  



Foto'da (sol başta) Kütahya POLEMDER Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar ile Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik görülüyor.
.

Kütahya POLEMDER Şube Başkanı Mustafa Nazlıpınar da, iftar yemeği ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşım da bulundu :
  
"Türkiye Polis  Emeklileri Derneği Kütahya Şubesi olarak 30.Mayis.2018 Çarşamba günü polis evinde verdiğimiz iftar yemeğinden görüntüler. 

Davetimiz katılan başta Em.Md. Hasan ÇEVİK bey ve eşi hanim efendi ve iştirak eden bütün üyelerimize teşekkür ederiz."


Bu sosyal medya paylaşımının altına Şube başkanı Mustafa Nazlıpınar'ın emekli öğretmen Fatma Nazlipinar şu yorumu yazdı: 

" Güzel ve anlamlı bir yemekti .Sn .Em.Md .ve Birgül Hanıma ,davetimize katılan herkese teşekkür ederiz..Bu güzel iftar yemeğini düzenleyen eşim ve yönetimine teşekkür ederim."


Türkiye POLEMDER Genel Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek de, şu yorumu yazdı :
Allah kabul etsin başkanım..Allah tekrarını nasip etsin..Seni ve yönetimini tebrik ediyorum.."


ULUSALSES.COM**ÖZEL HABER** HALİS KAHRAMAN