Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 34 şubesi faaliyette olan Türkiye Polis Emeklileri Derneği'nin Kütahya Şubesi 2. Başkanı Zeki Şan ile Genel Merkez Basın Sözcüsü Halis Kahraman, kent merkezinde faaliyet gösteren yerel TV kuruluşu Kanal 43 ile BTV'e (Birlik TV) nezaket ziyaretinde bulundu.




FOTO 'da (soldan sağa) Halis Kahraman,Zeki Şan ve Mustafa Altundaş yer alıyor.


Dernek 2.Başkanı Zeki Şan ile Basın Sözcüsü Halis Kahraman, ayrı ayrı gerçekleştirdikleri ziyarette, Kanal 43 TV Haber Müdürü Eray Özden Akça ile BTV yöneticisi Mustafa Altundaş ile birlikte TV kanallarının tüm birimlerini tek tek gezdiler, TV birimlerinin işleyişleri,altyapı ve çalışmaları hakkında TV yöneticilerinden detaylı bilgiler aldı.

Dernek 2.Başkanı Zeki Şan, her iki Tv yöneticisine Kütahya Polis Derneği'nin faaliyetlerini haber yaparak, Kütahya kamuoyuna duyurulmasına vesile olduklarından dolayı ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Kütahya'da yayın yapan yerel TV'leri ilgiyle izlediklerini belirterek, memnuniyetini ve beğenilerini dile getirerek, başarılı yayınlarının devamı temennilerinde bulundu.



FOTO'da (soldan sağa ) Halis Kahraman,Eray Özden Akça ve Zeki Şan yer alıyor.. 


Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, dernek yöneticileri TV yöneticileri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER