CarrefourSA hiper market müşterisi Halis Kahraman'dan tüketicilere UYARI : " Market kasa fişinizi kontrol edin, MAĞDUR olmayın..!"

Market müşterisi polis emeklisi Halis Kahraman, Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'de faaliyet gösteren  CarrefourSA hiper marketten 10 ve 11 Mart 2018 günlerinde ayrı ayrı iki kez alışveriş yaptığını belirterek, kasa fişini kontrol ettiğinde  ürün reyon fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki fark olduğunu görünce, bu olumsuz durumdan şikayetçi oldu.Şikayetine kasa fişi ile iade fişini de ekleyerek, şikayetini şirket genel merkezine bildirdi.

Şikayetçi Müşteri Kahraman, şikayet dilekçesinde ;

" Ben, bilinçli bir tüketici olarak, kasa fişini kontrol ettiğim için ürün reyon fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki farkı gördüm..Kasa fişini kontrol etmeyen müşterilerin mağduriyeti nasıl önlenecek ?

Bu olumsuz durumdan şikayetçiyim..

Müşteri memnuniyetinden uzak mağazanızda yaşanan bu mağduriyetlerin bir kez daha yaşanmaması için ihmali görülen mağaza görevlilerinin görevlerinde daha dikkatli olması için uyarılmasını istiyorum. "
dedi

Ayrıca, Sosyal medya hesabından da CarrefourSA marketlerinden alışveriş yapanlar kasa fişine  DİKKAT ediniz..Ürün reyon fiyatı ile kasa fiyatı arasında FARK var..ĶONTROL EDİN..MAĞDUR OLMAYIN..Ben müşterileri UYARIYORUM.." diyerek, paylaşım yaptı ve  markette yaşadığı olumsuzluğu tüketicilere duyurdu.

Müşteri Halis Kahraman'ın şirket genel merkezine ilettiği şikayet dilekçesinde şu ifadeler yer aldı :

"İstanbul Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'de faaliyet gösteren CarrefourSA hiper rmarketinizden 10 ve 11 Mart 2018 günlerinde ayrı ayrı iki kez alışveriş yaptım.

Kasada ürünleri satın aldıktan sonra, kasa fişlerini kasa önünde orada incelediğimde ;




10 Mart 2018 günü Reyon'da birim kğ fiatı 2,99 TL olan Çilek ürünün Kasa'da 9, 90 TL,



11 Mart 2018 günü Reyon'da birim kğ fiatı 52,90 TL olan Suçuk ürünün Kasa'da 64,90 TL, olduğu gördüm..

Kasa görevlisi bu fiyat farkının iadesi için beni Müşteri Hizmetleri Danışma Birimi'ne yönlendirdi.Danışma bankosu önünde, yoğunluk olması nedeniyle, 25 dakika sıra bekledikten sonra, danışma görevlisi tarafından satın aldığım ürünün reyon ile kasa fiyatı arasında oluşan ücret farkı bana iade edildi.

Maddi yönden mağduriyetim giderildi ama hiç bir kusurum olmadığı halde, mağazanız bilgi işlem görevliniz ile mağaza müdürünüzün görevini ihmali ile ilgisizliği nedeniyle, 25 dakika mağazanız da iade işlemlerinin tamamlanması için beklemek zorunda kaldım.

Benim bu zaman kaybımı mağazanız görevlileri nasıl telafi edecekler ?

Ben, bilinçli bir tüketici olarak, kasa fişini kontrol ettiğim için ürün reyon fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki farkı gördüm..Kasa fişini kontrol etmeyen müşterilerin mağduriyeti nasıl önlenecek ?

Bu olumsuz durumdan şikayetçiyim..

Müşteri memnuniyetinden uzak mağazanızda yaşanan bu mağduriyetlerin bir kez daha yaşanmaması için ihmali görülen mağaza görevlilerinin görevlerinde daha dikkatli olması için uyarılmasını istiyorum.

Şikayetimin değerlendirilerek, müşteri mağduriyeti yaşanmaması, mağazanızda satışa sunulan ve indirimli olarak satılan her ürünün reyon fiyatı ile kasa fiyatlarının tek tek kontrol edildikten sonra kasada satışa sunulmasını, şikayetime ilişkin ne işlem yapıldığı hakkında e-posta adresime yazılı bilgi verilmesini talep ediyorum. 11.3.2018

EKİ : Satın aldığım ürünlere ait olan kasa fişi ile iade fişleri ek’te sunulmuştur. "


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-