(E) Emniyet Müdürü Mehmet Ali Atmaca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,Rusya'nın Ankara büyük elçisini hunharca katleden hain polis memurunun 7 sülalesi araştırılmasını istedi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde emeklilik yaşamını sürdüren emekli Emniyet Müdürü Mehmet Ali Atmaca'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeler yer aldı :

"Dün akşam haberlerinden sonra facebook a kısıtlama koydukları için yazamadim.

Rus büyük elçisini hunharca katleden hain Aydın Söke doğumlu, Manisa nüfusuna kayıtlıymış, ustelik de Ankarada Çevik Kuvvet Polisi.

Önce kanım dondu, sabaha kadar düşündüm, yigitlerin harman olduğu milliyetçilerin kalesi Manisadan böyle bir hain nasıl çıkar.

Sonra şu kanıya vardim, 1984'den bu yana PKK baskısından kaçan kürtler Ege ve Akdeniz bölgesinin en güzel İl ve İlçelerine yerleşerek başta inşaat ve hafriyat, taşımacılık olmak üzere ekonomiyi ele geçirdiler.

Örneğin benim ilçemin doğusunda Bitlis, kuzeyinde Diyarbakir, batisinda Muş ve Mardin mahalleleri kurulmuş, herbirinin nüfusu 10.000 civarinda , dolmuşcular, pazar esnafı, nakliyeciler, hafriyatcilar, inşaatçılar hep bunlardan..

Sözün özü menfur cinayeti işleyen hainin yedi sülalesi araştırılsın..

Bak göreceksiniz ya kürt kökenli PKK sempatizani, yada arap kökenli DEAŞ sempatizanı çıkar..

Bizi en cok üzen tarafı ise polis olması..

Bizim zamanımızda polis adayı gençlerin tahkikatında kılı kırk yararlardı.."