Emektar polis Rıdvan Tımaç, kendisine Ordu'nun Korgan ilçesinde meslektaşlarının GBT sorgulaması yaptığını sosyal medyadan paylaşım yaparak duyurdu. 



Rıdvan Tımaç, sosyal medyada yer alan " TÜRKİYE POLİSLER PLATFORMU " isimli polis grup sayfasından yaptığı paylaşım da, meslektaşlarının kendisinden GBT sorgulaması için kimlik isteyerek, GBT sorgulaması yaptığını şu ifadeleri kullanarak hem meslektaşlarına hem de kamuoyuna duyurdu :
 
" Arkadaşlar şu an Ordu Korgan'da uygulama yapan bir bekçi bir genç polisten ibaret olup, Kimligimiizi istedi..

" Emekli polisim.." dedim, genç polis arkadaş, "Bir bakalım bişeyler çıkar mı ? " diye konuşup, GBT sorgulaması yaptı.

" Ben de genç polis arkadaşa 30 yıl görev yapmış bir abine böyle mi davranılır..? " dedim. Sadece güldü..

Selamlar.."

Emektar Polis Rıdvan Tımaç'a meslektaşlarının GBT uygulamasına sosyal medya kullanıcıları paylaşım altına çok sayıda yorum yazarak tepki gösterdi.

"TÜRKİYE POLİSLER PLATFORMU" polis grup sayfasında paylaşım altına sosyal medya kullanıcıları tarafından yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı : 

Cemil Dereli : Rıdvan bey, siz aldığınız meslek ve aile terbiyesinden dolayı sabretmişiniz, ben kendi adıma böyle davranmazdım.Bu ne terbiyesizlik ya hu.

Halet Yiğit :Terbiyesiz hemen emniyet müdürüne veya yardimcisina şikayet etseydin o ahlaksızı..

Orhan Hacıalioğlu : Meslek etiği ve ahlakı yok oluyor..Çalışan arkadaşlara da  GBT soruyorlar artık..

Kadir Bayram : Ben emekli olduğumu söylemiyorum.. Bu rezillerden utanıyorum, moralimi bozmalarına izin vermiyorum..

Gürcan Durmaz : Baktım bagajı torpidoyu karıştıracaklar o zaman " Ben emekli polisim.."  diyorum onlar da baştan desene be abi diyorlar.Büyük şehirlerde çalışan polisle küçük yerde çalışan polis arasında çok fark var be kardeşim..

Necdet Ercan :  Sonradan görme gavurdan dönme serefsizler olduğu sürece emekli olan arkadaşlara bu terbiyesizliği yapanlara biz emekliler birlik olmak zorundayız..

Azmi Karakaş : Meslek ettiği diye bir şey kalmadı..Allah sonumuzu hayretsin..

İsmail Odabaşı : GBT falan da Ne oluyor...Polis teröriste...Daha neler..

Ergun Kesgin : Sevgili arkadaşlarım, konuya bakış açınız yanlış, emekli kimlik kartını alıp cebine koyduğun zaman sen başın dik, onurunla, şerefinle bitirmişsin demektir. Ocucu, bucucu olmaz senden. Kontrol edilmekten imtina etme bırak etsinler, arada böylesi çıkabilir o da onun sütündendir.....

Ahmet Küçükali : Arkadaşlar, emekli olmak böyle birşey..Zorunuza gitmesin sadece saygısızlık edene gereken cevabı verin..İçimizde de nice suça bulasmış arkadaslar var..Çok görmeyin..Gençler görevlerini yapacak biz de hoşgörülü olacağız.Artık vatandaşız..derim.

Nevrez Terzioğlu : Asalet atadan gelir sonradan olmaz..Maalesef kafanıza takmayın basit olayları ve basit insanları.

Murat Biçer :  Bence görevli arkadaşlar olması gerekeni yapmışlar. Emekli arkadaşımızın serzenişi çok yanlış. Emekli olduk tan sonra Hala kafasında polisliği yaşayan arkadaşlar var. Ben de emekli polisim. Bu davranıştan asla gocunmam. Bilakis memnun olurum ve görevli arkadaşlara yardımcı olurum. Emekli arkadaşlarında bu şekilde davranmaları gerekir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki binlerce polis ve rütbeli fetö terör örgütünden ihraç edildi. Bunların birçoğu kimlik ve silahlarını teslim etmedi. Birçoğu kaçak aranıyor. Yine aynı şekilde birçok kişi de değişik suça karışmış firar olarak aranması var. Eğer bizler görevini yapan kardeşlerimize yardım etmesek bu alçaklar nasıl içimizden temizlenir. Biraz empati yapmak lazım. Bu paylaşımı yapan emekli kardeşimizi bundan tenzih ederek söylüyorum. Emekli arkadaşlar artık bırakın polisliği emekliliğin tadını çıkarın. Özğürleşin. Allah tan, Tüm çalışan ve alnının akıyla emekli olan kardeş, arkadaş ve abilerimize sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN