Emekli Emniyet mensubu Halis Kahraman, Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar'ın sosyal medya hesabına bir mesaj ileterek,Beşiktaş Belediyesi tarafından halk arasında ‘Beleşçiler Tepesi’ diye adlandırılan tepeye ‘Şehitler Tepesi’ adı verilmesinin ilk bakışta olumlu gibi görünse de hatalı bir karar olduğunu belirterek, bu tepeye "‘Kahramanlar Tepesi " adının verilmesini istedi.


İstanbul'da yaşayan emekli Emniyet mensubu Halis Kahraman'ın Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar'ın sosyal medya hesabına ilettiği mesaj da şu ifadeler yer aldı :

"İstanbul'da merkezi Dolmabahçe Sarayı olan TBMM Milli Saraylar Koruma Şube Müdürlüğü'nde 9 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan bir Emniyet Mensubu olarak,Belediyenizin apar topar aldığı bir kararla halk arasında ‘Beleşçiler Tepesi’ diye adlandırılan tepeye ‘Şehitler Tepesi’ adı verilmesi ilk bakışta olumlu gibi görünse de hatalı bir karar olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle bu tip hain terör saldırıları sonrası bu tarz adlandırmalar gelenekselleşmeye başlar ve zaman içinde toplumda olumsuz psikolojik etkiler yapabilir.

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna Beşiktaş'ta hain saldırı sonucu görevleri başında hayatlarının baharında yitirdiğimiz 38 Kahraman meslektaşlarım şehit olmakla birlikte öncelikle birer kahramandırlar.

Bu nedenle : daima bu kahramanlık duygu ve gururuyla anılmalıdırlar. O tepeye ‘Kahramanlar Tepesi’ adının verilmesinin  uzun vadede çok daha uygun olacağını düşünüyorum.

Bu önerimim değerlendirilerek, gereğinin yapılmasını ve neticeden tarafıma, kamuoyuna bilgi verilmesini talep ediyorum
. "l

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-Murat AYDIN