Konya’da bir dolmuş şoförünün seyir halindeyken cep telefonuyla oynayarak yaptığı sorumsuz hareketler kazaya davetiye çıkartırken, o anlar bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Konya'da plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen, Merkez Meram ilçesinde Uzunharmanlar, Toki ve Gödene seferini yapan bir yolcu minibüs şoförü, dün akşam saatlerinde seyir halindeyken direksiyon simidinin üzerine koyduğu cep telefonuyla oynaması adeta kazaya davetiye çıkarttı.

Seyir halinde minibüs içerisinde cep telefonundan gözünü ayırmayan ve mesajlaşan minibüs şoförü, kendisinin, minibüsteki yolcular ve çevredeki diğer vatandaşların canını tehlikeye attı.

Şoförün umursamaz tavırları bu kadarına da pes dedirtirken, sürücü bir yandan da sigara içti. Bu anlar ise bir yolcu tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.  

Polis ekiplerin trafik magandasını çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden ne kadar sürede tespit edeceği, yakalayarak hakkında hangi trafik suçlarından ceza uygulayacağı merak ediliyor..


ULUSALSES.COM