Eskişehir Emniyet Müdürülüğü tarafından kentte son zamanlarda MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntüleri yayınlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Facebook sayfasında, çeşitli tarihlerde kent merkezinde meydana gelen yaralamalı ve hasarlı trafik kazalarının MOBESE kamera görüntüleri yayınlandı.




Görüntülerde; refüje çıkan aracın, genç kadının koşarak seyir halindeki motosiklete çarpması, başka bir motosiklet sürücünün kavşakta otomobile çarpması, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen kadına otomobilin çarpması, tramvay ile ticari taksinin karıştığı kaza, ticari taksinin yayaya çarpması, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması, bir otomobilin yaya kaldırımına çıkarak bisikletliyi sürüklemesi, cep telefonuyla konuşup yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan bir gence otomobilin çarpması ve yola çıkan köpekleri görünce duran otomobile arkadan gelen minibüsün çarpma anları yer aldı.

Yayınlanan trafik kazalarında, en çok dikkat çekenler ise trafik ışık ihlali oldu. Ziya Paşa ve Sivrihisar caddeleri ile Atatürk Bulvarında meydana gelen kazalarda ise birçoğu dikkatsizlik, aşırı hız, ve yayaların ışık ihlallerinden kaynaklandı.

Görüntülerde en dikkat çeken ayrıntı ise, gece 04.12 sıralarında bir otomobil sürücüsü Seylap Caddesi'nden Üniversite Caddesi'ne dönüşü esnasında önüne bir köpeğin çıkması üzerine durdu. Otomobil sürücüsü köpeğin gitmesi beklediği sırada arkasından hızla gelen kamyonet aracına çarptı. Meydana gelen trafik kazasında köpek korkarak kaçtı.


ULUSALSES.COM