Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, polis muhabirini bir yıl sonra karşısında polis memuru olarak görünce şaşkınlığını gizleyemedi..



Denizli'de, 1 yıl arayla önce muhabir sonra polis memuru olarak 'Polis Haftası' programına katılan Mehmet Ali İlnem, herkesin dikkatini çekti.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, daha önce muhabir olarak bildiği İlnem'i 1 sene sonra karşısında polis olarak görünce şaşırdığını belirterek, "Polislik mesleğine olan ilgisini biliyorduk. Muhabirken, emniyetin haberlerini yapan bir arkadaşımızdı. Günün birinde polis olarak karşıma gelince şaşırdım.. Polis olacağından haberim yoktu. Hem şaşırdım hem de sevindim. İletişim fakültesini bitirmiş, altyapısı olan, halkla ilişkileri iyi olan bir kardeşimizin polis olması önemlidir. Bu örneklerin önümüzdeki süreçte artacağına inanıyorum.." diye konuştu.

Polis memuru Mehmet Ali İlnem ise bir süre muhabir olarak çalıştığını anlatarak, "Geçen yıl Polis Haftası kutlamalarını haber yapmıştım. Müdürüm de bana muhabir olarak pasta ikramında bulunmuştu. 1 yılın ardından çocukluk hayalim olan polislik mesleğine kavuştum. 4 aylık polis memuruyum. Bu yılki törenlerde polis memuru olarak görev aldım. Müdürümden tekrar pasta yedim" dedi.


ULUSALSES.COM-**HABER :HALİS KAHRAMAN