Futbol maçlarında görev yapmalarına rağmen, maç ücreti almayan mağdur polisler dilekçe vererek, MAÇ ÜCRETİNİ alabilecek..!

Sosyal medyada yer alan
Polis Memurları Dayanışma Grubu " sayfasından yapılan paylaşımda, maçlarda görev yapmalarına rağmen, maç ücreti almayan mağdur polislerin İl Emniyet Müdürlüklerine dilekçe vererek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hakkında ilamsız ve faizsiz icra takibi başlatmaları istenildi.


Paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

" REKOR PAYLAŞIM İSTİYORUZ..!

BİZ ALACAĞIMIZI ALALIM DA.

FATİH TERIM'E BİZDEN KALIRSA ALIR. :)

TFF ARACILIĞI İLE YILLARDIR "ÇALINAN" EMEĞİNİZDEN, ÇOLUĞUNUZUN ÇOCUĞUNUZUN RIZKINDAN ASLA VAZGEÇMEYİN. İCRA TAKİBİNİ BİR AN ÖNCE BAŞLATIN.

GÖRÜYORUZ Kİ, GÖREV LİSTELERİNİ TALEP DİLEKÇELERİ VERİLMESİN İSTENİYOR. ÇÜNKÜ TOPLAM ALACAĞIMIZ, ESKİ PARAYLA 100 TRİLYONU GEÇİYOR. BU ALACAĞIMIZIN PEŞİNE DÜŞMEMİZ BİRİLERİNİ ÇOK AMA ÇOK RAHATSIZ EDİYOR.

BİLDİĞİNİZ ÜZERE, RİZE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNCE VERİLEN KARAR, İLGİLİ TUTAR 5 BİN TL'NİN ALTINDA OLDUĞUNDAN KESİN OLARAK VERİLMİŞ TEMYİZİ, İSTİNAFI OLMAYAN BİR KARARDIR. KARARIN KESİN OLMADIĞI, TEMYİZE GİDİLDİĞİ YÖNÜNDE GERÇEK OLMAYAN BİLGİLER YAYIYORLAR. Kİ, POLİSLER İCRA TAKİBİ BAŞLATMAKTAN VAZGEÇSİN VE "MİLYON MİLYON PERELER" ONLARA KALSIN.

BU KARARA GÖRE, EN ÜST PROFESYONEL FUTBOL LİGİ TAKIMLARININ HER TÜRLÜ MÜSABAKASINDA GÖREV ALDIYSANIZ VE ÜCRETİNİ ALMADIYSANIZ, GÖREV YAPTIĞINIZ İLDEN, KOORDİNASYON ŞUBEDE TUTULAN GÖREV LİSTELERİNDEN OLUR, BİRİMİNİZDEKİ GÖREV DEFTERİ VEYA GÖREV LİSTELERİNDEN OLUR, SPOR ŞUBELERDE TUTULAN GÖREV LİSTELERİNDEN OLUR, MÜSABAKALARDA GÖREV ALDIĞINIZI ANCAK ÜCRET ALMADIĞINIZI BELİRTEREK, TFF'YE İLAMSIZ VE FAİZSİZ OLARAK İCRA TAKİBİ BAŞLATIN.

GÜNLÜK EK GÖREV LİSTELERİNİN SAKLAMA SÜRELERİNİN 2 YIL OLDUĞUNU, ANCAK BİRİMİNİZDE TUTULAN GÖREV DEFTERLERİNİN VE PBS GÖREV LİSTELERİNİN SÜRESİZ SAKLANDIĞINI UNUTMAYIN.


İŞTE TALEP DİLEKÇENİZ...

.....................İL EMNİYET MDÜRLÜĞÜ 
KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE


......... Şube Müdürlüğü kadrosunda ........... sicil sayılı Polis Memuru olarak görev yapmaktayım.

6222 sayılı Yasa kapsamında süperlig takımlarının maçlarında alınan emniyet tedbirlerinde görev aldığım ve ücretini almadığım maçların listesini tarafıma verilmesini istiyorum.

Rize 2.Asliye Hukuk Mahkemesinin 19/09/2017 tarih ve 2017/630 sayılı KESİN kararı ile görev yapılan tüm maçlarda TFF'nin kolluk kuvvetlerine ücret ödemesine karar verdiğinden daha önce görev yaptığım ve ücretini alamadığım aşağıda belirtilen işaretlenmiş maçların listesini tarafıma verilmesini arz ederim. ..../10/2017


Ad-Soyad Polis Memuru
Adres. ....... Şube Müdürlüğü
Tel : ...


Ek: Emsal Karar
1. 2010 /2011 sezonun 14.04.2011 tarihinden itibaren sezon sonuna kadar
2. 2011/2012 sezonu görev aldığım tüm maçlar
3. 2012/2013 sezonu görev aldığım tüm maçlar
4. 2013/2014 sezonu görev aldığım tüm maçlar
5. 2014/2015 sezonu görev aldığım tüm maçlar
6. 2015/2016 sezonu görev aldığım tüm maçlar
7. 2016/2017 sezonu görev aldığım tüm maçlar
8. 2016/2017 dilekçe tarihi itibariyle görev aldığım tüm maçlar
9. 14.04.2011 tarihinden itibaren tüm Türkiye Kupası Avrupa kupası ve özel maçlar

*                                       *                                                    *

Dava faizsiz olarak kazanıldı..

Göreve giden meslektaşlarımız 14 Nisan 2011 tarihinden itibaren süperlig takımlarının evinde oynadığı tüm maçların görev ücretleri icra yoluyla tahsil edilecek.

Önce Emniyet Müdürlüğü dilekçe yazarak görev aldığız tüm maçların listesini isteyecek ve daha sonra icra yoluyla tahsil edilecek.

İcraya verirken faiz istemiyorum diyerek icra formuna yazılacak..

Müracaat eden herkes maç ücretini alabilecek..."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN