Eski Ulaştırma Bakanı ve İstanbul Emniyet Müdürü olan Merhum Necdet Menzir, vefatının 6'ıncı yılında bugün (2 Şubat) mezarı başında  dualarla anıldı.




Ailesi tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine ; İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan, TEMÜD-DER Genel Başkanı İsmail Çalışkan,TEMÜD-DER İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ailesi, meslektaşları ve sevenlerinden oluşan büyük bir topluluk katıldı.



Anma törenine yoğun programı nedeniyle katılamayan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ile törene katılan İstanbul Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan ve TEMÜD-DER Genel Başkanı İsmail Çalışkan da ayrıca çelenk gönderdi.

Anma törenin ardından katılımcılara lokma dağıltıldı.




Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DER) İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün, anma töreni ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da şu ifadeler yer aldı : 

" Merhum üyemiz Necdet MENZİR'i ölümünün 6.yıl dönümünde ; 
Dernek Yönetim kurulumuz ve Genel Başkanımız İsmail Çalışkan'ın da bulunduğu ,yoğun bir katılımla Zincirlikuyu Mezarı başında andık..

Nurlar içinde yatsın... "




NECDET MENZİR KİMDİR?

Bursa'da 1945 yılında doğan Menzir, Ankara Polis Akademisi'ni bitirdi. Ordu, Denizli, Diyarbakır ve Olağanüstü Hal Bölge, Kocaeli ve İstanbul emniyet müdürlükleri yapan Menzir, 20. Dönem'de Doğru Yol Partisi'nden İstanbul milletvekili seçildi.

1997-1998 yıllarında Ulaştırma Bakanlığı yapan Menzir, evli ve 2 çocuk babasıydı.


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN