(E) Emniyet Müdürü İsmet S. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "NEVRUZ'da devlet dik durursa, PKK falan hava civa oluyormuş !.." dedi

(E) Emniyet Müdürü İsmet S.''nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı  :

"Bugün 21 Mart ..! Nevruz günü...
Çıt yok..!..

" Bugün 21 Mart..! Nevruz günü...

Çıt yok..

Demekki devlet dik durursa PKK falan hava civa oluyormuş !.."

PAYLAŞIM altına yazılan bazı YORUMLAR şöyle sıralandı :

Beğen
Yorum Yap
Ismet S. Devleti idare edenlerle, vekili, beyi generaliyle çoluk çocuk maşallah sıhhat ve afiyetteler. Devletin parası ,arabası, uçağı, helikopteri, askeri, polisi emirlerine amade. O şehir bu kasaba benim karşılama, ağırlama, uğurlama izzet, ikram keyifler yerinde, mesele Evet,Hayır’da
* * *
Millet kendi derdine düşmüş ““Fakr-ü Zarüret “” içerisinde çalışanı emeklisi açlık sınırında, asgari ücret, emekli maaşları 3 kuruş işsizlik, yarını olmayan umutsuz, geleceğinden ümitsiz insanlar. Anayasanın 18 maddesi,18 yaşında Vekillik? Bunlar gelecek peşinde.
* * *
Şehit çocuğu sırtında Türk Bayrağı şehit babasının tabutunu göstererek “Bu Benim Babam” diyor Sende kalkmış hala “Evet mi Hayır mı” derdine düşmüş gece gündüz basın yayın yoluyla açıklamalarla; Anayasa aşağı ,Başkanlık yukarı. Evet diyen, Vatan Sever, Hayır diyen, Vatan Haini vs yakıştırmalarla algı yaratma peşindesin..
* * * 
Vatanseverlik lafla, nutukla, oyla, 500 korumanın arasında olmuyor. Gerçek Vatansever “Şehit Baba ve Bu Benim Babam “Diyerek tabutu gösteren çocuk ve çocuklarıdır. Anayasanın 18 Maddesiymiş? Bu çocuk 18 yaşına geldiğinde hala babasız olacak.
* * *
Anayasa ve Başkanlık, Anne ve Babaların şehit evlatlarını, Gelinlerin şehit kocalarını, Çocukların şehit babalarını, şehit sevgililerini geri getirecek mi? Milletin tek istediği huzur ve emniyet içerisinde yaşamak o bile önlerinde bir engel. Bu memleketin sizden başka işi mi kalmadı ,Tek sizler misiniz?
* * *
Parti üyeliğinden, Delegeliye, Delegelikten ,İl Başkanlığına, İl Başkanlığından Belediye Başkanlığına, Belediye Başkanlığından, Milletvekilliğine, Vekillikten Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına oradan da Başkanlığa .Hep Ben ve Hep bana meselesi. Sizler çoluk, çocuklarınız rahat ve emniyette dert yok, tasa yok para çok sizde de durmak yok hırs çok..
* * *
Şehit çocuğu şehit babasının tabutunu gösterirken sizde hala Başkanlığı evet hayırı gösteriyorsunuz. Akıl, Vicdan, bilmem ne. Bu memlekette ne değişirse değişsin milletin fakir fukaranın durumu değişmez .Dedik ya” Millet Fakr-ü zaruret “içinde. Acı olanı da hala bu siyasilerin ve “Evet -Hayır’ın” peşindeki kraldan. kralcılar.. Yazık Bu Memlekete Bu Millete..

(Selçuk İÇER beyefendiden aynen alıntıdır.)
Zeki Fidan geride kaldi o gunler mudurum devlet bu hainlere taviz verme yanlisligindan vazgecti artik bundan sonra teror estiren gruplar karsilarinda devletin kararli durusunu karsisinda gorecekler vede bir daha asla boyle bir baskaldiriyi yapamayacaklardir karsilarinda taviz veren hosgoru gosteren devleti bulamayacaklardir
Ismet S. Emekli olmuş, edilmiş olanlar değil de... Fetö terör örgütüne mensup olanlarından başkalarına kan ağlattılar... Onları bir bok biliyor sandılar... Tüm makam ve mevkileri onlarla doldurdular... Sonunda kabak başlarına patlayınca, gözleri açıldı. Yakaladıklarını içeri attılar ama bu arada da devlet duman oldu!... 

Devleti yönetmek belediyeyi yönetmeye benzemez!..

Ramazan Yilmaz-Yazar Evet çıkarsa sonuç böyle mi diyeceksiniz yani, şimdiden antrenman mı yapıyorsunuz?
Hayır çıkarsa da birlikte iyi salladık diyeceksiniz. İyi valla sonuç şimdiden belli size göre.