Ordu’nun Aybastı İlçesi’nde katıldığı Perşembe Yaylası Şenlikleri’nde, protokol bölümünde Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in korumalarıyla, onun oturmasını engelleyen Zabıta ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ın korumaları arasında kavga çıktı.

Bu olayı basın da yer alan haberlerden öğrenen Emekli Emniyet Müdürü Zafer Kaya, bu olay ile ilgili olarak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Ordu Emniyet Müdürünü Merkeze çekerler.." dedi

Emekli Emniyet Müdürü Zafer Kaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı :

"Bu Son Ordu olayından sonra merak edip, Ordu emniyet Müdürlüğünün ve sayfasına girdim maşallah orduya emniyet müdürü dayanmıyor en gelen en fazla iki yil kalabiliyor..
 
Son denetleme görevim 2015 yilinda ordu ili idi o zaman ismail isimli bir kardeşimiz vardı..Ondan sonra üç mudur daha değişmiş daha eskilerde rıdvan güler müdürüm il emniyet müdürü idi.. Bir fındık protesto gösterisinde vatandaşa zor kullanmadığı için anında görevden alınmıştı.
 
Aha da buraya yazıyorum, çok sürmez bu çocuğu da merkeze çekerler.."





BAKAN KURTULMUŞ DA PROTOKOL BÖLÜMÜNDE ARBEDENİN ORTASINDA KALDI 


Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Aybastı İlçesi’nde katıldığı Perşembe Yaylası Şenlikleri’nde, protokol bölümünde çıkan arbedenin ortasında kaldı.

Emniyet Müdürünün korumalarıyla Belediye Başkanı'nın korumaları kavga etti. Bakan Kurtulmuş, korumaları tarafından şenlik alanından hızla uzaklaştırıldı.

ORDU EMNİYET MÜDÜRÜNÜN KORUMALARI İLE BELEDİYE BAŞKANININ KORUMALARI KAVGA ETTİLER..

Bakan Kurtulmuş’un yoğun güvenlik önlemleri altında geldiği meydanda gerginlik devam etti. Kurtulmuş, kalabalıktakileri selamlayarak protokoldeki yerine oturdu. Bu sırada Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şenlik alanında protokol için hazırlanmış tribünde oturup kendi arasında konuşurken, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in korumalarıyla, onun oturmasını engelleyen Zabıta ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ın korumaları arasında kavga çıktı.

Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada Bakan Kurtulmuş, ezilme tehlikesi atlattı. Kavganın içinde kalan Bakan Kurtulmuş, korumaları ve komandoların eşliğinde meydandan çıkarılarak güvenlik nedeniyle bölgeden hızla uzaklaştırıldı.