Polis Eşleri Derneği (PEKAY) Ankara Şubesi Emniyet Teşkilat mensuplarının Üniversitede okuyan çocuklarını desteklemek için karşılıksız öğrenim bursu verecek.

PEKAY Ankara şubesinin burs ile ilgili duyurusu'nda şu ifadeler yer aldı :

"Polis Eşleri Derneği Ankara Şubesi olarak Teşkilat mensuplarımızın Üniversitede okuyan çocuklarını desteklemek için her yıl verilmekte olan ve bu yılda sınırlı sayıda verilmesi düşünülen karşılıksız öğrenim bursları için internet üzerinden SON BAŞVURU TARİHİ: 31 EKİM 2017’dır.

Burs Başvuru Formu, internette ANKARA PEKAY sitesinin üst köşesinde iletişim bilgilerinin yanında Online Burs Başvuru ibaresi ile 1 EKİM-31 EKİM tarihleri arasında yayınlanacak, formu online doldurulacak, formda istenilen evraklar Polis Eşleri Derneği Ankara Şubesine eksiksiz olarak ulaştırılacaktır.

Ankara Şubemizce, Ankara Emniyet Müdürlüğü birimlerinde görevli personel ile görevli iken vefat edip Ankara' da ikamet etmekte olan Teşkilat Mensubu çocuklarının burs başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Teşkilat mensupları ve İdari Polislik yapan Gazilerimiz burs müracaatı için hazırladıkları gerekli tüm belgeleri bağlı bulundukları Şubelere, İlçe Emniyet Müdürlüklerine, Emekli olamadan vefat edip Ankara da ikamet etmekte olan personelimizin ailesi ise ikamet ettikleri İlçe Emniyet Müdürlüklerine veya Dernek Şubemize elden teslim edebileceklerdir.

Tüm emekli personel Burs Başvurularını Polis Eşleri Derneği Genel Merkezine (Tel: 0 (312) 462 11 95), Şehit, Gazi ve Malul Ailelerimiz ise (ilk ve orta öğretim dahil) burs başvurularını Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri Malülleri Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı (TEYEV)' na (Tel: 0212 274 66 12 -0212 274 76 16) yapacaklardır.

NOT-1: Geçmiş dönemden burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz de dahil müracaatlar online olarak yapılacak ve istenilen evraklar Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem içerisinde bulunan Dernek Şubesine ulaştırılacaktır.

NOT-2: TEYEV' den Burs alanlara, Vakıf Üniversitelerinde (% 100 burslu okuyanlar hariç), Parasız Yatılı Okullarda, Polis Akademisi, PMYO, 2 Yıllık Meslek Yüksek Okulları, Yüksek Lisans, Doktora Programları ve Açık Öğretim Fakültelerinde öğrenim görenlere Burs verilmeyecektir.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİRİMLERİ (İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ DAHİL) TARAFINDAN BURS BAŞVURU BELGELERİNİN TOPLU OLARAK DERNEK ŞUBEMİZE EN SON TESLİM TARİHİ: 03 KASIM 2017’dir.

TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA SAYGIYLA DUYURULUR. 02/10/2017

Bilgi İçin : 303 68 20 - GSM : 0 505 578 04 00 "


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN