Kamu Yararına Çalışan (KYÇ) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği'nin  (POLEMDER) bugün yapılan olağan Genel Kurul toplantısı sonucu Edirne Şube Başkanlığına Emekli Başkomiser Ali Bilgin seçildi.



Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve Türkiye genelinde 41 şubesi ile faaliyet gösteren Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Edirne Şubesinin dernek binasında bugün olağan Genel Kurul toplantısı demokratik bir ortamda gerçekleştirildi.

3 yıldır şube başkanı görevini yürüten emekli Başkomiser Fikret Kızmaz ile ilk kez bu yıl aday olan emekli Başkomiser Ali Bilgin arasında yapılan seçimlere 166 üyeden 128 üye katıldı. Seçime katılan 128 üyenin tamamı geçerli oy kullandı. Seçim sonucunda her iki adayın da 64 eşit oy alması üzerine, Divan Başkanlığı tarafından çekilen kura neticesi adaylardan emekli Başkomiser Ali Bilgin seçimi kazandı.

Seçimi kazanan Ali Bilgin'in Aslen Adana nüfusuna kayıtlı olduğu, 1985-2004 yılları arasında Edirne İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yaptığı, 01 Ocak 2005 tarihinde emekli olduğu ve Edirne'de ikamet ettiği öğrenildi.

İşte seçimi kazanan POLEMDER Edirne Şube Başkanı Ali Bilgin'in listesi : 

 


ULUSALSES.COM-**ÖZEL HABER : HALİS KAHRAMAN