Polis çocuğu Aykut Altındiş, sosyal medyada yer alan " Emekli Polis Memurları Hak Arama ve Haber Portalı Platformu " isimli grup sayfasından bir mektup paylaştı..

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı :

" Aykut Altındiş
16 saat

Ben polis emeklisinin oğluyum.
 
Merhaba, ben bir polis çocuğuyum. Polis çocuğu olarak bu satırları yazıyorum.

Polis veya asker babası, annesi veya bir akrabası olmayan halimizden anlayamaz. Yani bizi bizden başkası anlayamaz. Bizim babalarımız sırf başkalarının babası, annesi, çocuğu evine rahatça dönebilsin diye gece gündüz farketmesizin evde otururken gelen ani bir ihbarla hemen hazırlanıp hiç düşünmeden göreve giderken, Ben kardeşimle beraber babamızın eve dönmesini yatağımızda beklerken, Doğuya operasyona görevlendirildiklerinde sağ salim geri gelmesi için dua ederken, Bu Şerefli mesleği sadece ''para için yapıyorlar, üniforma için yapıyorlar, Polis benim verdiğim paralarla maaş alıyor..'' diyenlere söyleyeceğim şu ki bu meslek öyle kolayca yapılacak bir meslek değil..!

Eşine ve çocuklarına diğer insanlar gibi vakit ayıramazsın, ayrıca gecen yok gündüzün yok. Bir göreve gittiğinde ne zaman evine geri döneceğin belli değil. Senede bir izniniz olur en fazla bir ay olur onuda tam olarak kullanamazsınız. Tatilin tam ortasında bir ihbar gelir hemen dönmek zorunda kalırsınız.

Diğer insanlar gibi net tatil planınız olmaz.Bunun gibi sayamadığım birçok şeyden fedakarlık etmenizi ister bu meslek...

Her şey dışardan bakınca çok güzel görünebilir (üniforma, ekip aracı, silahlar vs) ama inanın öyle değil...

Onlar bizleri, sizleri korumak için canlarını hiçe sayarak görevlerini yapıyorlar ve bazı kesimler bu kahraman Polislerimizi sadece şehit olunca hatırlıyor ve sevgi, şefkat gösteriyor...

Bizim istediğimiz bu değil,bizim istediğimiz bu kahramanlar şehit olmadan sevgi ve şefkat göstermeniz...

Son olarak şunu söyleyeyim..: Ben Bu Can Bu Bedende Olduğu Sürece Polisimizin Yanındayım..! "



www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN