Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Ankara Şube Başkanı görevine olağanüstü genel kurul sonucu emekli Emniyet Müdürü Yusuf Ziya Güner, tüm delegelerin oylarını alarak seçildi.




Dernek Genel Başkanı Mustafa Acar'ın yönetim Kurulu adına yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aıdı : 

" Ankara Subesi yönetim kurulunun toplu olarak istifa etmesi ve hatta sube başkanının dernek üyeliğinden dahi ayrilmasi sonucu ; 2 Nisan 2017 Pazar günü Ankara Subesi’nde gerçeklestirmek zorunda kaldığımız olağanüstü Genel Kurul’da yapilan seçimleri, Genel Merkez Baskan Adayimiz E. Em. Md. Sn. Yusuf Ziya GÜNER ve ekibi tüm delegelerin oylarini alarak kazanmış bulunmaktadir.

Bruce Barton’un “ Harikulade seyler, ancak içlerindeki bir seyin kosullarin üzerinde olduguna inanma cesaretini gösterenler tarafindan yapilmistir.” sözünü adeta yerine getirerek,
 Ankara Subesi Baskanlığına seçilmis bulunan kıymetli arkadaşımız E.Em.Md. Sn. Yusuf Ziya GÜNER başta olmak üzere yönetim kuruluna asil üye seçilmis bulunan değerli dava arkadaslarim; Mehmet EKER, Halil Ibrahim DEMIRHAN, Ilhan KURT, Mehmet ATAN ile yedek üye seçilen Sabit KARA, Adnan ISIK, Adil GURBETLI, Burhan KARÇAYIR, Ömer AVCI ile Denetim Kuruluna asil üye seçilmis bulunan, Ömer KELES, Ibrahim AKSOY, Yusuf KELES ve yedek üye seçilen Engin VARLI, Hüseyin GÜLNAZ, Abdullah DEMIRKILIÇ ile Disiplin Kuruluna asil üye seçilmis bulunan; Kemal SONUNUR, Hüseyin KOCAMAN ve Himmet Tekin TÜMER ile yedek üye seçilmis bulunan, Sener ÇOBANOGLU, Mahir ÜNAT, Ahmet ÇAKMAZI’ ayri ayri tebrik ederek kutluyor, yeni görevlerinde üstün basarilar dileyerek, sevgi ve muhabbetle kucaklayip saygilar sunuyorum."


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN