Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TEMÜD-DERİstanbul Şube Başkanı (E) Emniyet Müdürü  Nail Güntürkün, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar ve yönetim kurulu üyelerini yeniden yönetime seçilmesinden dolayı tebrik etti, bir buket çiçek sunarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Dernek Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, (TEMÜD-DER) Başkanı Güntürkün, aynı zamanda Türkiye Polis Emeklileri Derneği'nin de üyesi olduğunu belirterek,

" 15 yıldır Dernek Başkanlığını başarıyla yürüten Sn; Mustafa Acar'ı yeniden 3 yıllığına dernek yönetimine seçilmesinden dolayı tebrik ettim, hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle, hem kendisine hem de yeni yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diledim.

Yeni yönetim kadrosuna rütbeli, donanımlı kıymetli meslektaşlarım da katıldı.Yeni süreçte, yeni dernek yönetiminin emeklilerimizin sosyal ve özlük haklarının takipçisi olacağına yürekten inanıyorum. "
dedi.

Genel Başkan Acar ise, (TEMÜD-DER) İstanbul Şube Başkanı (E) Emniyet Müdürü Nail Güntürkün'ün tebrik ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek, şöyle konuştu :

" Kıymetli üye meslektaşlarımın teveccühleriyle, 25 Eylül günü yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden Genel Başkan seçildim.Bana ve yönetim kuruluma güvenerek, yeniden oy veren üyelerimizin güvenini boşa çıkarmayacağım.

Yeni yönetim kadromuza deneyimli ve liyakatlı meslektaşlarım dahil oldu.Yeni 3 yıllık süreçte, emeklilerimizin beklentilerini  bir bir yerine getirmek için çok çalışacağız..

Üyelerimize seçim öncesi, ne sözler verdiysek imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz.Seçimden sonra, Konya Şubemize 3 katlı bahçeli villa satın aldık.Artık burada kıymetli üyelerimize hizmet verecek.

Emeklilerimize daha etkin ve verimli hizmet verilmesi amacıyla, hem İstanbul'da hem de Türkiye genelinde şube sayımızı artıracağız.Üyelerimize yeni yılda müjdeler vereceğiz..

Üyelerimizin ve tüm kıymetli meslektaşlarımın yeni yılını tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık, huzur,başarı ve mutluluklar dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.."





Ziyaretin sonunda, Genel Başkan Acar ile (TEMÜD-DER) İstanbul Şube Başkanı Nail Güntürkün'ün Genel Merkez çalışanlarıyla birlikte, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN