Polis Koleji Mezunlar Derneği Başkanı emekli Emniyet Müdürü Mustafa Özgen, polislerin başta 3600 ek gösterge ve diğer özlük haklarına ilişkin Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yazdığı mesajın Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığına ulaştığını sosyal medya hesabından paylaştı..



Polis Koleji Mezunlar Derneği Başkanı ve Kamu yararına çalışan (K.Y.Ç) Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) asil üyesi emekli 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Özgen'in sosyal medyada yer alan polis grupları ile haber portallarında  paylaşılan mesajında şu ifadeler yer aldı :

"Mesajımız Sn.C.Bşk.'na iletilmiş ve aşağıdaki cevap alınmıştır.

İsteyen arkadaşlar T.C.Cumhurbaşkanlığı sitesini Google'da aratıp sitedeki bilgi edinme başlığı altında yer alan C.Bşk.na mesaj bölümünden yazabilirler.

"Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır. Başvuru Numaranız 3398886

Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz. Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

İyi günler dileriz." 

 Öte yandana, Mustafa Özgen'in Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik mesajında şu ifadeler yer almıştı :

" Sn. Cumhurbaşkanım...;

1) İlk olarak Emniyet Hizmetleri Tazminatının %30 - %35 oranında Emekli Polislere de verilmesi için önünüze gelen Kararnameyi lütfen imzalayıp Resmi Gazate'ye yayınlanmak üzere gönderiniz.

Yürürlük: yayın tarihinde.

2) Seçin Beyannamenizde yer alan Ek Gösterge Tablosunun yeniden düzenlenerek 3600 ek göstergenin tahsil farkı gözetilmeksizin her rütbedeki Polis ve emeklilerine verilmesi için lütfen bir KHK çıkarıp yürürlüğe koyununuz.
Yürürlük: 01.Temmuz.2018

Birinci maddede yazılı olanı hemen yaparsanız ikinci maddenin bir seçim vaadi olmadığını kanıtlamış olacaksınız.

Bunları yaparsanız tüm Polis ve emeklilerinin sıkıntıları hafifleyecek, aidiyet duyguları güçlenecektir. "


ULUSALSES.COM-ÖZEL HABER-HALİS KAHRAMAN